You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Timurtaş Hoca - Hücre Günlerini Anlatıyor

General
Efendiler orda gominist gençlere Allahı anlattım anlattım.İmamı azamın dan aldığımız metodlarla usüllerle Allah fikrini anlatmaya çalıştım ama çok zor inanıyorlar ama Allahu teala boş bırakmıyor.
Allah kavramını biraz anlattıktan sonra insan mevzuuna geldik.
Katıksız ve tereddütsüz insanın maymundan geldiğine inanıyorlar bütün goministler.
Bütün goministler vallahi ve billahi insanın aslının maymundan geldiğine inanıyorlar.Tereddütsüz böyle inanıyorlar.
Saatlerce bunun böyle olmayacağını fence, fizikce, matematikce, biyolojik hadiselerle, anatomik yapılarla insanın maymundan olamayacağını anlat anlat anlat saatlerce gırtlağım patladı.
Zor böyle azıcık inanıyor.Sonunda herşeye itiraz ediyorlar.
En son dedimki peki siz goministsiniz insanın bir gün yok olacağına, insan hayatının bir gün elektirik ampulu gibi söneceğine inanıyormusunuz dedim.İnanıyoruz dediler!
İnsan vaktini doldurunca gider bir ampul gibi sönecek bu hep böyle yanacak değilya.
İnsan da bir ampul gibi sönecek ve ahirete gidecek ahiretede inanıyormusunuz dedim.
Ne ahireti diyor, ne cennet cehennemi diyor.
Muhammed denen adam fakir fukarayı aldatmak için cennet cehennem var demiş diyor.
Ve korkunç aşılamışlar, beyinleri yıkanmış mahvedilmiş nesil.
Göreceksinizki inanasınız şimdi hayal gibi geliyor size konuşacaksınızki anlayasınız yani.
Nesille muhattab olacaksınız!Siz müşteriyle muhattabsınız, esya fiyatlarıyla, bir islami tebligat yokki neslin halini bilesiniz.
Elbise fiyatları, yiyecek fiyatları ve hep piyasa dedikoduları bunlar.
En son evet ölüme inanıyor, ölmek diye birşey var ama öldükten sonra dirilmek yalandır diyor.
Ona inanmıyor peki inanma!
Mesela dedim bir okyanustasınız, bir pasifik okyanusunda denizde gidiyorsunuz, geminin içerisindesiniz
Korkunç bir fırtına çıktı o azgın dalgalarla geminiz batmaya başladı.
Geminiz batıyor yüzlerce yolcu batmaya, boğulmaya doğru gidiyor.
Kaptanınız imdat işareti verdi ve kimseden imdat gelmedi batıyorsunuz.
O esnada siz neye sığınırsınız?Elinizi neye açarsınız?
Biz müslümanlar dedim inandığımız bir Allah var Celle Celalühü yer onun gök onun, deniz onun dağ onun.
Allah bizi görüyor, bizi biliyor derim, ellerimi açarım o gemi batarken boğulurken Allahıma sığınırım, mesut bir ölümle ölürüm,
Çıldırmam çileden çıkmam ozaman siz Allaha inanmadığınıza göre neye sığınacaksınız?
Neye elinizi açacaksınız?o anda sizi hiçbirşey kurtaramıyor madde, dünya, eşya herşey iflas etti.
Neye el açarsınız neye sığınırsınız?Deyince adam durdu hoca haklısın galiba yav dedi.
Hocam demek yok gominislerden hocam kelimesi hiç duymadım hep hoca hoca hoca.
Haklısın galiba dedi o anda insanda bir sığınma, bir yalvarma, bir yaklaşma psikolojisi var.
Neye sığınacaksın haklısn galiba bizim öyle bişeyimiz yok dedi.
Öyle kaldı tabi sonra biz çıktık tahliye olduk hücreden çıktık.
Bu delikanlı daha sonra oda tahliye olmuş çıkmış.
Bundan 3 hafta önce vaaz ettiğim bir camide, vaazdan sonra kalabalık cemaatle çıkıyoruz.
Bir delikanlı karşımıza dikildi!Hocam dedi beni hatırlayabildinmi dedi.
Baktım birdenbire hatırlayamadım.Kusura bakmayın hatırlayamadım dedim.
Ne çabuk unuttun hocam dedi hücrede beraber kaldık ben felanca dedi, hani Allah Mallah konuşmuştuk dedi.
Ooo senmisin felan ağlaştık biraz sarıldık.
Hocam Alah razı olsun çıktım bende dedi.
Geldim fakülteye üniversiteye arkadaşlarla görüştüm dedi.
Müslüman birkaç genç arkadaşım vardı sizi sordum dedi.
Bana tarif ettiler hemen abdest aldım dedi, tevbe ettim ve namaza başladım birdaha ayrılmayacam dedi.
Halen devam ediyor kızıl komünistti bu adam yani.
Ama boşluğa itilmiş Allah adına bir kelime söylenmemiş.
Bu zavallı neslimizi kurtarmaız lazım müslümanlar!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Timurtaş Hoca - Hücre Günlerini Anlatıyor
Allah Rahmet etsin Timurtaş hocaya, döneminin zorluğuna rağmen korkusuz öncülerden biriydi o..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah razı olsun.
Allah ona rahmet etsin ve onun gibi korkusuz müslümanların sayısını artırsın.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allah razı olsun.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah Razı Olsun Allah Rahmet eylesin ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.