You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tılsıma Benzeyen Bir Kağıt Buldum

Yeni Üye
Selamun Aleyküm kardeşlerim. Dün, evde İslami bir kitap okuyacaktım. Bir kitabın arasında, en üstte Cami, sol taraflarda Hz. Ali'nin kılıcına benzer bir kılıç şekli, ortalarda yılana benzeyen bir şekil, birde Hz. Süleyman'ın mührüne benzer üstüne birşeyler yazan bir kağıt buldum. Arapça harf ile yazılmış. Babam, bugün bir camii hocasına göstermiş, oda Arapça bilmediğinden Iraklı müezzine göstermiş. Müezzin sihir falan demiş. Kadınlar üzerine yapılmış. Babamda kağıdı yakmış. Bu kağıt ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Tılsıma Benzeyen Bir Kağıt Buldum
Bulunan şeyin resmini koysaydınız daha detaylı şekilde yardımcı olurduk.Fakat anlattığınıza bakılırsa büyü felan değil.Mührü Süleyman veya zülfikar olan şeyler kötü maksatla yapılmış şeyler olamaz.Çok büyük bir ihtimal koruma,muhafaza ile alakalı bir tılsım.Ancak babanız yakarak çok büyük bir yanlış yapmış.Bu gibi şeyler evde veya bir yerde bulunduğunda eğer kötü maksatlı bir şey olduğu anlaşılıyorsa önce bir süre sirke de bekletilir ve ardından denize atılır.Eğer iyi bir şey olduğu düşünülüyorsa da direk denize akarsuya vs.atılabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.