You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TESETTÜRLÜ BAYAN FELSEFE BİLMELİ...

TESETTÜRLÜ BAYAN FELSEFE BİLMELİ...

Üye
RE: TESETTÜRLÜ BAYAN FELSEFE BİLMELİ...
ARKADAŞIM HANGİ KAYNAKTA SÖYLÜYOR DİNDE FELSEFE VARDIR DİYE KAYNAGI NE NE DERECE DOGRU
MEVLANA FELSEFECİ DEGİLDİR BİR ALLAH DOSTUDUR AYRICA FELSEFE YAPMAK İÇİN SÖYLEMEMİŞLERDİR
FELSEFE YAPMAK İÇİN SORGULAMAK GEREKİR DİNİMİZİ OLDUGU GİBİ KABUL EDERİZ NİYE BU BÖYLE OLMUŞ DİYEMEYİZ
RABBİMİZDEN NE GELDİYSE AMENNA VE SADDAKNA

(cennet sana katılıyorum)

selametlEE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: TESETTÜRLÜ BAYAN FELSEFE BİLMELİ...
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben zaten kötü olmuş demedim kesinlikle DİN HER SORUYA NET YANIT VERİR AMA bunu ataist insanlr anlamıyorlar kiiiii anlasalardı sarterde müslüman olurdu diğer ataistlerde.ima etmeye çalıştığım şey zayıf olanlar kayabiliyor bence kendine güvEnen öğrensin.....

SELAMETLE..........

TAMAM KAREŞİM BENDE DİYORUM Kİ İMANI ZAYIF OLANLAR ATEİZME KAYMASIN DİYE İMANI KALİTELİ OLANLARIN FELSEFE BİLMESİ GEREKİR Kİ O DURUMDA OLAN İNSANLARI FELAKETE SÜRÜKLEMEKTEN KURTARSINLAR .....

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
FaSt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞIM HANGİ KAYNAKTA SÖYLÜYOR DİNDE FELSEFE VARDIR DİYE KAYNAGI NE NE DERECE DOGRU
MEVLANA FELSEFECİ DEGİLDİR BİR ALLAH DOSTUDUR AYRICA FELSEFE YAPMAK İÇİN SÖYLEMEMİŞLERDİR
FELSEFE YAPMAK İÇİN SORGULAMAK GEREKİR DİNİMİZİ OLDUGU GİBİ KABUL EDERİZ NİYE BU BÖYLE OLMUŞ DİYEMEYİZ
RABBİMİZDEN NE GELDİYSE AMENNA VE SADDAKNA

(cennet sana katılıyorum)

selametlEE

BİRİNCİSİ MEVLANA İSLAMİ BİR DÜŞÜNÜRDÜR.İKİNCİSİ BUGÜN İLAHİYAT FAKÜLTELERİNDE FELSEFE PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ vb ALANLAR ÖNEMLİ DERSLER OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR.RABBİMİZDEN GELENE ELBETTE RAZIYIZ ANCAK ONA RAZI GÖSTERMEYENLERE KARŞI FELSEFE PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ GİBİ ÖNEMLİ ALANLARI BİLMELİYİZ
İNŞ.DERDİMİ BİR NEBZE DE OLSA ANLATABİLMİŞİMDİR......

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben zaten kötü olmuş demedim kesinlikle DİN HER SORUYA NET YANIT VERİR AMA bunu ataist insanlr anlamıyorlar kiiiii anlasalardı sarterde müslüman olurdu diğer ataistlerde.ima etmeye çalıştığım şey zayıf olanlar kayabiliyor bence kendine güvEnen öğrensin.....

SELAMETLE..........

TAMAM KAREŞİM BENDE DİYORUM Kİ İMANI ZAYIF OLANLAR ATEİZME KAYMASIN DİYE İMANI KALİTELİ OLANLARIN FELSEFE BİLMESİ GEREKİR Kİ O DURUMDA OLAN İNSANLARI FELAKETE SÜRÜKLEMEKTEN KURTARSINLAR .....

zaten herkes öğrenemez ki çünkü bizim çoğumuzun anneleri anodolu çocuğu kızlar okumaz akılıyla okumamışlar ve şu gerçek kapalıların %80 ni bu kesimin çocukları,nasıl olurda okumayı bilmeyen aklı kolay çelinebilen birine felsefe öğretiriz RABBİM kendine ve imanına güvenene bu ilmi nakşetsin AMİN.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

SELAMETLE..........

zaten herkes öğrenemez ki çünkü bizim çoğumuzun anneleri anodolu çocuğu kızlar okumaz akılıyla okumamışlar ve şu gerçek kapalıların %80 ni bu kesimin çocukları,nasıl olurda okumayı bilmeyen aklı kolay çelinebilen birine felsefe öğretiriz RABBİM kendine ve imanına güvenene bu ilmi nakşetsin AMİN.....

AMİN...
AMACIMIZ ZATEN CAHİL KESİME , SAPMIŞ OLANLARDAN ÖNCE ULAŞMAK.DEDİĞİN GİBİ OKUMAMIŞ İNSANI ALDATMAK KOLAY OLABİLİR ANCAK O KİŞİLERE YANLIŞ EMELLERİ OLANLARDAN ÖNCE ULAŞMAMIZ ESASTIR...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
onlara ulaşmalıyız evet ama bence bu felsefeyle olacak şey değil önce bu millete dinini iyi öğretmeliyiz ve öğrenmeliyiz yoksa felsefe ne işe yarar......DİNİden önce felsefe öğretirsek ayaklar kayar .....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlara ulaşmalıyız evet ama bence bu felsefeyle olacak şey değil önce bu millete dinini iyi öğretmeliyiz ve öğrenmeliyiz yoksa felsefe ne işe yarar......DİNİden önce felsefe öğretirsek ayaklar kayar .....

FELSEFE ÖĞRETMİCEZ ZATENkahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2008, Saat:04:39 PM, Düzenleyen: İlim_Yolcusu.
Acemi Üye
sen daha neyi savunduğunu bilmiyon felsefe diye tutturdun şimdi öğretmiycez diyon felsefe böle işte savunduğun düşünceyi bile karıştırır gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha neyi savunduğunu bilmiyon felsefe diye tutturdun şimdi öğretmiycez diyon felsefe böle işte savunduğun düşünceyi bile karıştırır gülücük

BENCE SEN ANLATILMAK İSTENENİ ANLAMIYOSUN SAVUNDUĞUM TEZ BAŞKA SENİN İDDİA ETTİĞİN OLAY BAŞKA FELSEFEYİ ÖĞRETMEK İÇİN ÖĞRENMİYECEZ UYGULAMAK İÇİN ÖĞRENİCEZ...
AYRICA KONU AMACINDAN ÇIKMAYA BAŞLADI GEÇELİM !...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
anlatmak istediğini iyi anlat o zaman da anlıyalım ama bence felsefe tesettürlüler için çok da gerekli değil savunduğum şey bu başka değil.....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.