You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

tesettür sana değer katar

tesettür sana değer katar

Forumcu
RE: tesettür sana değer katar
rabbim eksikliklerimizi ortsun insAllah.. su zamanda Allah rizasi icin disarida her turlu acik saciklik varken kendini koruyan, korumaya calisan kadin ve erkeklerin isleri hic te kolay degil.. yapmaya calisiyoruz birseyler. elbette eksik ve kusurlarimiz var. kusursuz olan birtek Allahtir...
Rabbim kusurlarimizi gaffar ismiyle ortsun insAllah...
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Tesettür kavramını şu zamanda biz gençler olarak kavrayabilmiş değiliz. Ne zaman çarşıya çıksam giyinik çıplaklar görmekten yoruldum. Ben dört dörtlük müyüm, hayır. Kusurlarım oldu ilk kapandığım sıralarda Allah affetsin. İlk kapandığımda henüz erken, dediler benim için, dinlemedim. Sonra pardesü alacağım, dedim. Aldım ve erken olduğunu filan söylediler. Bol laf salatası! Bir de tesettür modaymış(!) Kapansam dahi güzel olmalıymışım, güzellikten kastı dikkat çekmek. Oldu canım başka arzun var mı, demek geçiyor, içimden, susuyorum.
Rabbim en güzel şekilde tesettüre riayet edenlerden etsin. (Aminnn)
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Âmin Revan.

Müslümanlar maalesef popüler kültürün etkisinde;
o yüzden bu tarz moda olmuş çarpık tesettür anlayışı artma eğiliminde...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben bu çarpık tesettür olayından ötürü dışardan bakınca kimin gerçek anlamda iffetli olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Hatta lafımı yanlış anlamayın ama iffet anlamında bazı saçı açık bayanlar, saçı kapalı olan bazı bayanlara göre daha iffetliler bence.. Birde karaçarşaflı bayanları bu konuda ayrı tutuyorum çünkü onların dikkat çekmek amaçlı değilde gerçekten Allah korkusuyla o tarz giyinmeyi tercih ettiklerini düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-08-2014, Saat:11:40 PM, Düzenleyen: Brandon.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Sade ve dikkat çekmeyecek bir tesettür kıyafeti en iyisi.
Kıyafetten başka; hal ve tavırlarda da dikkat çekici olmamak...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH onlara da hidayet etsin .. ama şu bir gerçek ki kötünün yanında doğru, iyi olanda aynı kategoriye alınıyor..

özellikle iş hayatımda gördüm bunu .. iş arıyorum telefonda soruyorum tesettürlüyüm sorun olurmu..yooo olmaz olmaz diyenler .yüzyüze görüştüğünde ki o gözlerindeki hayal kırıklığı ..bakış değişiyor..çünkü insanlar tesettür diyince aklına ilk şu geliyor dar bir gömlek altında kot pantalon uzun ince topuklu ayakkabı gülücük ve cicili bicili bir eşarp veyahut şal..

ama gerçeği ayıran kişiler yokmu elbette var..onlardan ALLAH razı olsun ..yoksa biz zor iş buluruz..benin yaşadığım memlekette hele Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.