You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TESETTÜR DEFİLESİ

Anket Başlığı: TESETTÜR DEFİLESİ

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
DOĞRU 1 (5.56%)
YANLIŞ 16 (88.89%)
FİKRİMYOK 1 (5.56%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 18 (100%)

TESETTÜR DEFİLESİ

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: TESETTÜR DEFİLESİ
TABİKİ BİLİNÇLİ VE DİKKAT ÇEKMEMK İÇİN AMA ŞEYTAN İŞTE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: TESETTÜR DEFİLESİ
bu iki kelime bir araya geliyorsa

anlamları tamamen kayboluyor demektir

ne gerçek bir tesettürün defilesi yapılacak albenisi olabilir

ne de bir gösterinin tesettürlüsü kapalısı olabilir

yaman çelişki

hain bir tuzak

hiç de tesettür olmayan kıyafetleri tesettür diye yutturma çabası ki

gayet bol sazan var memlkette...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: TESETTÜR DEFİLESİ
İslamı Sönürmeye Çalışan Şirketlerin icadı.En Başta Gelen de TEkbir Giyim.Yarın Bunun Türevleri Tahiyyat Giyim,Kıraat Giyim de Çıkar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: TESETTÜR DEFİLESİ
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İslamı Sönürmeye Çalışan Şirketlerin icadı.En Başta Gelen de TEkbir Giyim.Yarın Bunun Türevleri Tahiyyat Giyim,Kıraat Giyim de Çıkar gülücük

Yaptığınız ciddiyetsizliğin seviyesinin ne kadar düşük olduğunu görmenizi isterdim. Siz! İnsanların içini nerden biliyorsunuz? Ki bu bilmediğiniz haldeki sui zan! Sizi hüsn-ü zan'a (güzel düşünceye) davet ediyorum...

İnsanlar işini yapar. Ve sonuçta o kimseler de işini yapıyor. Eğer kullanılmasaydı ve herkes sizin gibi düşünseydi o zaman onlar böyle bir şirket olma özelliği taşır mıydı? Demekki ihtiyaç var. Ve aynı şekilde onlar üretmeseler ne giyilir? Ben ürettiklerini tartışmıyorum. Sadece fikrinizi derleyin toplayın yerinde ve zamanında söyleyin diyorum. Bu tavrın bana yakışmadığı gibi size de yakışmadığının altını çizerek söylüyorum...

Ve şunu ileteyim, defile olması hoşuma gitmiyor. Lakin cansız mankenlerin üzerine elbise asarak birşekilde tanıtıyorlar. İşin doğruluğunu yanlışlığını bir kenara bırakalım, biz yeteri kadar kendimize dikkat ediyor muyuz? Şu devirde tahrik olma o kadar yüksek ki.Kardeşim dediğiniz insan arkanızdan neler düşünüyor! Samimi olmakta suç bir yerde...

Neyse cevabımızı verdik inşAllah..

VesseLam

Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.