You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

TESETTÜR DEFİLESİ

Anket Başlığı: TESETTÜR DEFİLESİ

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
DOĞRU 1 (5.56%)
YANLIŞ 16 (88.89%)
FİKRİMYOK 1 (5.56%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 18 (100%)

TESETTÜR DEFİLESİ

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
TESETTÜR DEFİLESİ
SİZCE TESETTÜR DEFİLESİ DOĞRUMU YANLIŞMI
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: TESETTÜR DEFİLESİ
YANLIŞ TABİKİDE.TESETTÜRÜN DEFİLESİ Mİ OLUR.BİZ TESETTÜRÜMÜZÜ MİLLETİN GÖZÜNE SOKMAK İÇİNMİ ALET EDEİYORUZ.
SAĞOLASIN REYYANIM...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: TESETTÜR DEFİLESİ
böyle abuk zübük bişy olamaz..tesettür ne demek ona bakılmalı evvela..zehranın da dediği gibi milletin gözüne sokmak için değil..gizlenmek için..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: TESETTÜR DEFİLESİ
bencede çok kötü bişey.tesettürün(allhaın emrinin) bir moda şeklinde kullanılması bence çok çirkin bi uygulama...

tesettür demek haram gözlerden sakınmak demektir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tesettürün amacına ters.Ben şiddetle karşı çıkıyorun ama bazı kesimler açık bayanların bu tür defileleri seyredip kapanmaya daha ılımlı baktıklarını düşünüyorlar.Yani bu açıdan düşünüp aslında bu defilelerin yaralı olduklarını savunuyorlar.Şunu göz ardı etmemek gerekir ki tesettür defilesi adı altında yapılan bu tür defilelerin hiç biri tesettürün ruhuna uymuyor.Buralardan heveslenip de başını kapatan bayanların samimiyetleri meçhuldür! Zira onlara "tesettür ruhu"nun ne demek olduğunu anlatmak güç olacaktır.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
benim düşüncem daha farklı sadece bayanlar varsa defilede sorun yok ama öteki türlü bende karşıyım tabi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
selamualeykum...
sevgili kardeşelrim..

ben baynlarda şatafatı çok doğru bulmuyıorum
gunmuz de kapanmak kabul etmeskte moda olmuş durumda(yeni kuşak) adına söyluyorum..
bana göre yertrli bilinçli yetiştirlmiyorlar en azından basındaki bez diye adlandırdıkları nurun değerini ve anlamını yeterince bilmiyolar..
kapanmak demek dikkat çekmmek kapanmak demek haram olan gözlerden uzak durmmak demketir..

ama gumuzde okdar çıyak renkler kullanılıyorki kırmız, sarı, fıstık yesili,vb. dikkat çekici renkler rağbet göruyor bence buda kapanmanın ruhuna ters bir davranış..

eğer kapanmak dikkkat çekmemek ise şatafaatlı giynmekten uzak durulması kanatindeyim..
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
TABİ BU KONUDA SENDE HAKLISIN AMA BİŞE DİCEEM SİZE BU KONUDA NERDEYSE TÜM DİNİ SİTELERDE BAŞÖRTÜLÜLERİ YERDEN YERE VURUYOLAR...

BUNLARIN ŞEYTANI NEFSİ YOKMU

ARABA KULLANIRLAR AA ŞUNA BAK ARABA KULLANIYO

LÜKS Bİ YERE YEMEĞE GİDERLER AAA ŞUNA BAK BURAYA YEMEĞE GELMİŞ DERLER

ÇİZGİYİ AŞMADIĞI SÜRECE KAPALI BAYANLARDA ŞIK GİYİNEBİLİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama bilinçli olarak kapanan bir bayan neden kapanır.Hem inancı gereği hemde İlgi çekmemek için değilmi sen o şekilde giyindiğin zaman otomatikmen ilgi çekiyorsun zaten ve bi anlamı kalmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.