You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tesettür başı örtmekten ibaret değildir

Tesettür başı örtmekten ibaret değildir

Profesör
RE: Tesettür başı örtmekten ibaret değildir
tesettür diye tabir ediLen, kuran_ kerimde kadınların örtülerini omuzlarının üzerine kadar salması, vucudununu belli etmeyecek şekiLde giyinmesi, ve cilbab giyilmesi oLarak gecer...ayeti kerimede daha açıktır tabi...cilbab da bugun carşafa benzetiLen giysidir...kırmızı eşarp örtüp altına kot pantoLon giymek veya dapdar bi elbise giyip üzerine düğünlerde türban deniLen şeyi takmak değiLdir...Eğer Allah rızası için örtmüyosanız başınızı, adet diye töre diye hiç örtmeyin kardeşLer...yada mahalle arasında örtüp düğünde açıyosanız bırakın açık kaLsın...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
mekke medinede gördüm
kadınlar hep çarşaflı kimseni,n dikkatini çekmiyor
onalarada rahat ediyor
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
başını kapatıpda her tarafını açan kendini belli etmek için yırtınanlardan nefret ediyorum. çok güzel bi konuya değinmişin taha allah razı olsun. bi işi yapıyosan onun hakkını vermelisin yarım yamalak iş olmaz ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıcaksın
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.