You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: tesettür
Şunuda belirtmek gerek diye düşünüyorum.Tesettüre riayet etmek demek "şık olmamak" anlamına gelmiyor..Tesettürlü bir bayanda gayet şık görünebilir..Ölçülü bir şıklık
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: tesettür
temiz ve gösterişten uzak Müslüman kadın her zaman örnek olmalı..ben şıklığı böyle yorumluyorum...zeynebe katılıyorum...dışardan baktığında özenip ne güzel bak edepli temiz şık bir şekilde kapanmış dedirterek imrenen bayanların çoğu kapanmaya yöneldi...ve etrafımda şuan birkaç kişi kapanmaya meilli..

tabiki de sadece tesettür modası gibi düşünmeden..takvanız ile bunu bütünleştirdiğinizde insanların bakışı manevi olarakta ortaya çıkacaktır...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.