You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Teşekkür ediyorum.

Teşekkür ediyorum.

Administrator
RE: Teşekkür ediyorum.
Teşekkur etmek ne kadar güzel birşey değil mi bir erdemlikgülücük

ben teşekkur ederim sevra güzel sohbetin yorumların içingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bi üsttekine teşekkür et oyunu değil ama bende sana teşekkür ediyorum leyf gülücük ama gerçekten
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende repleri düşünmüştüm sana teşk ederken gülücük vay bee bi rep nelere kadir demi Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya bi rep müslüman kardeşinin yüzüne tebessüm etmen gibiymiş demekgülücük tabi tek neden bu değil herşey için teşekkürler saymaya lüzum yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
ben ne kadar tesekkur etsem azdır gülücük boyle bir forumda degil boyle bir ailenin icinde bulundugum ıcın facebooka islamiforum.net yazdıgı ıcın cok mutluyum..:D gülücük umarım benden razısınızdır bıraz rahatsızlık var bende arada geliolar cunku :D
burası bilgi paylasım platformu ama asıl bize en basta lazım olan bilgiler en gerekli olan bılgıler hepimizin bilmesi gereken bılgıler burda.. sadece forum denilemez.. bu yuzdende kendımı cok sanslı hıssedıyorum burda oldgum ıcn.. ogrenmek ıstıyordum daha cok ogrenmek geldim ogrendım ve ogrenmeye devam edıyorum ve hala cok ıstıyorum hala cok cok okumaya calısıyorum okumayı sevmedigim halde :D gülücük gülücük lan iyki gelmişim ya :D eğer sizde boyle dıyorsanız harbiden ben cok mutlu olurum.. neyse bahsettigim kisi ceyhun abi suküt gülücük cok cok tesekkurler bu konu ıcınde tesekkurler... ayrıca foruma ılk geldıgım andan ıtıbaren bana yabancıymısım gıbı degilde sizden bırıymısım gıbı davranan bir kaç ablam abim var onlaraa cok tesekkur ediyorumm gülücük ve diğer arkadaslarada cok tesekkur ediyorum bana bu yakınlıgı gosterdikleri icin...bilena hocama cok tesekkur ediyorum oyle gülücük kısa zamanda ekrem abinin bana guvenıp de mod yaptıgı ıcın cok tesekkur edıyorum.. Trabzonsporuma cok tesekkur ediyorum onlayken mutlu oldugum kadar hiç biyerde olmuyorum...davulcuya tesekkur ediyorum :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.