You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Teşekkür ediyorum.

Teşekkür ediyorum.

Administrator
Teşekkür ediyorum.
Kardeşler bu açtığımız başlıkta teşekkür edeceğiniz kişilere şükranlarınızı
bildirebilirsiniz.

Bu sitemizden, günlük hayatımızdan, ülkeden, dünyadan, siyasilerden´, aklınıza gelecek herkese ve kesime teşekkür edebilirsiniz.
Önce biz başlıyalım İNŞAALLAH

Öncelikle böyle bir siteyi kuranlara bu forum içinde canla başla çalışan kardeşlerime ve diğer tüm islamiforum.net ahalisine teşekkur ediyorum.ve ayrıca forumumuz admini bize bu ortamı sağlayan atmaca'ya da teşekkur ediyorum.

Ya siz kime yada neye teşekkür ediyorsunuz.??
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Teşekkür ediyorum.
bende SEVGİLİ SÜKUT a teşekkür etmek istiyorum beni bu foruma üye yaptığı için bana bu güzellikleri tavsiye ettiği için ve yaşattığı tüm güzel anılar için teşekkürlerr ....
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bu forumu güzelleştiren, beraberliğimizi pekiştiren, yazdıkları konularla bizi aydınlatan tüm üyelere ve bu forumu kuran atmaca abimize vede tabikide çam kozalağıyla yoğurt mayalandığını bize öğreten sükut'a teşekkür ediyorum.Big Grin sühimede teşekkür ediyorum halimi hatrımı sordu bugün. yıllardır soran olmamıştı. yani güzel insanlar topluluğu: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
YAĞMURU YAĞDIRAN, RÜZGAR ESTİREN, ARDINDAN GÜNEŞ AÇTIRAN, VE BENİ BÖYLE ŞAİR RUHLUBig Grin YARATAN RABBİME TEŞEKKÜR EDERİM.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.