You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tepki Toplayan Fetva: Erkek Açlık Çekiyorsa Karısını Yiyebilir

pejmurde
[Resim: x0SIcSV.jpg]

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.

İran haber sitesi Al Aram’da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah yayınladığı fetvada "Bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yiyebilir" dedi.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı bildirildi.

Suudi Arabistan Müftüsü’nün fetvası sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te büyük tepki yarattı. İşte o yorumlardan bazıları:

-ben de kadın budu köfte, dilber dudağı, hanım göbeği filan nerden gelmiş diye düşünüyordum, böylece merakımı gidermiş oldum.

-kadın budu köfte hiç bu kadar gerçek olmamıştı.

-kotan odabaşoğlu ‏@kotanodabasoglu

-Hocam çok acıktım hatunu rosto yapıcam 1. Caiz midir ? 2. Neresinden yameye başlamalıyım ? 3. Yanında ne içmeliyim ?

Bul Beni ‏@adimgaravel
Suudi müftüsü şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz diye fetva vermiş. Etine dolgun kızlar eklesin.

Sevil Atasoy ‏@sevlatasoy

Hanım göbeği, dilber dudağı, kadınbudu köfte, Sütlü Nuriye... Hmmmm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Tepki Toplayan Fetva: Erkek Açlık Çekiyorsa Karısını Yiyebilir
Adama bak sen , böyle saçmalık görmedim..gülsemmi ağlasammı bilemedim..Lahavle vela kuvvete illabillahil aliyyül azım, bu durum karşı taraf içinde geçerli mi acaba? sormuşlar mı..? birde pek inandırıcı gelmedi bana..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-04-2015, Saat:06:47 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Üye
Haberi yapan İran haber ajansı habere konu olan Arabistan parçaları birleştir yalan haber olma ihtimali %70 allahu alem, fetva veren Hoca'yı ona göre yargılayalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hoca açıklama yapmış...öyle bir fetvam yok diye...bende bir yerden okudum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu hoca çoktaaan hakkın rahmetine kavuştu diyorlar..yani haber asparagas.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende zaten yapılan bu riyakarlığa kızdım birileri sıkıntı nifak çıkarmaya çalışıyor maalesef
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Resimdeki müftü,dünyanın dönmediğini söyleyen Abdulaziz bin Baz değil migülücük

Açlıktan kimse canlı eşini yiyemez.İnsanı yemek haramdır.Zaruri durumlarda haramlar mubah olur kaidesi vardır.Ama burada söz konusu olan, canlı bir kişinin herhangi bir uzvunu yemek.Eğer eş ölü ise, evet açlıktan ölmemek adına eşini yiyebilir insan.Ayrıca bu konuda kadın erkek arasında fark yoktur.

Tabi bu durumda kaç kişi eşini yemeği tercih eder bilemiyorum gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
bunun kaynağının sağlamlığından şüphe duyuyorum. Resmi kayıt veya belge varmı bu fetvanın verildiğine dair ?
BOŞ ZAMAN YOKTUR ! BOŞA GEÇİRİLEN ZAMAN VARDIR ...

Çok malın köleliğide çok olur! YAŞASIN ASİL YOKSULLUĞUM ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.