You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Temellll
Temel,İtalyan sirkinde timsahların gösterisini izliyormuş.Timsah terbiyesici sopayla timsahın kuyruğuna vurur vurmaz timsah kuyruğunun üzerinde havaya kalıyor ve dans ediyormuş,yaşlı adam aynı sopayla timsahın sağ arkaayakları ve sol ön ayaklarına da vuruyor ,o nereye vurursa timsah o tarafa doğru dans ediyormuş.En sonun da adam timsahın kafasına sopayla sertçe vurmuş ve timsah ağzını sonuna kadar açmış adam da hemen kolunu timsahın boğazına kadar girdirmiş bi yandan da devamlı timsahın kafasına vuruyormuş ama timsah da ağzını hiç kapatmıyormuş.Bu tehlilkeli gösteri bittikten sonra yaşlı adam salona dönmüş ve seyircilere sormuş:
''içinizde buna cesaret edeek biri var mı acaba?''
Salonda çıt çıkmamış adam cesareti olana büyük bir para ödülü vereceğini söyleyince Temel ( )yavaşça parmak kaldırmış ve şöyle demiş:

''Ben deneyeceğim ama kafama o kadar çok vurmak yok tamam mı???''
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: Temellll
olay bir üniveristede prof ve öğrencisi arasında geçer.Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profesörün yanına oturu.Profesör bu druumu kabullenemz ve öğrenciye
-öküzlerle kuşlar aynı masada oturamaz der
öğrenci hiç bozuntuya vermeden
-ozamn ben uçayım diyerek kalkar.profesör bu durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar fakat öğrenci soruları eksizkiz cevaplandırı.bunun üzerine profesör öğrnciye sana bi soru soracağım der
-yolda karşına iki kese çıktı birinde akıl birinde para var hangisini alırdın?
-parayı der.
profesör ben aklı alırdım der öğrenci cvbı heemn yapıştırır
-insan neye ihtiyaç duyarsa onu alır.
çıldırmak üzeredir profesör ve öğrencinin sınav kağıda kocaman harflerle ÖKUZ yazar öğrenciye veriri öğrenci sınav kağıdının alıdıktan bi kaç dk sonra prof odasına girer
- hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerdeeSmilegülücük
icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Temel,İtalyan sirkinde timsahların gösterisini izliyormuş.Timsah terbiyesici sopayla timsahın kuyruğuna vurur vurmaz timsah kuyruğunun üzerinde havaya kalıyor ve dans ediyormuş,yaşlı adam aynı sopayla timsahın sağ arkaayakları ve sol ön ayaklarına da vuruyor ,o nereye vurursa timsah o tarafa doğru dans ediyormuş.En sonun da adam timsahın kafasına sopayla sertçe vurmuş ve timsah ağzını sonuna kadar açmış adam da hemen kolunu timsahın boğazına kadar girdirmiş bi yandan da devamlı timsahın kafasına vuruyormuş ama timsah da ağzını hiç kapatmıyormuş.Bu tehlilkeli gösteri bittikten sonra yaşlı adam salona dönmüş ve seyircilere sormuş:
''içinizde buna cesaret edeek biri var mı acaba?''
Salonda çıt çıkmamış adam cesareti olana büyük bir para ödülü vereceğini söyleyince Temel ( )yavaşça parmak kaldırmış ve şöyle demiş:

''Ben deneyeceğim ama kafama o kadar çok vurmak yok tamam mı???''

ALLAH SENİ EMİ NE GÜLDÜM icýnicýnicýn

ŞU TEMEL OLMASSA HALİMİZ HARAP YANİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.