You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
temel işte....
Fadime ve Temel Cumartesi gecesini dışarıda geçirmek üzere hazırlanmışlar...
Işıkları söndürmüşler, telesekreteri açmışlar, kuşun kafesinin üzeri kapatılmış, kedi arka bahçeye bırakılmış, yan duraktan taksi gelmiş, tam kapıyı kilitleyip çıkacaklarken kedileri kapı aralığından tekrar içeri girmiş...
Evde kimse yokken kedi kuşu yemeye çalıştığı için evde kalmasını istememişler, Fadime taksiye, adam da kediyi tekrar dışarı çıkarmaya gitmiş...
Fadime takside beklerken “Ne olur ne olmaz” diye düşünüp şoför evin bütün gece boş olduğunu bilmesin diye, “Kocam da şimdi geliyor” demiş, “Anneme iyi geceler demeyi unutmuş, o da çok kırılır bu tip şeylere, onun için gitti...”
Birkaç dakika sonra Temel de taksiye binmiş, “Beklettim özür dilerim” demiş nefes nefese;
“-Aptal şey; geleceğimi bildiği için yatağın altına saklanmış... Elbise askısı ile dürte dürte zar zor dışarı çıkardım... Kaçmaya çalışınca ensesinden yakaladım, beni tırmalayıp zarar vermesin diye battaniyeye sardım... Vurdum tekmeyi biz gelene kadar arka bahçede beklesin...”
Şoför, park ettiği yerden çıkarken öndeki arabaya bindirmiş...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: temel işte....
cok komik :D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.