You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Tema Değişimi
Sitemizin teması ve istatistikler eklentisi değişmiştir. bu sefer mavi tonlarda bi tema kullandım. üye ve mod renklerini de güncelledim. umarım beğenirsinizgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Tema Değişimi
beğenmenize sevindimgülücük banner derken hangisi logomu yoksa google reklam bannerımı? bende bir sorun gözükmüyorda şuan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tamam simdi anladim hangi yazi oldugunu. bu ilk logolarimizdan ama yazi kismi altta oldugu icin menu tablosunun altinda kalmis. yeni bi logo yapilanca degisiriz. logo yapmadim daha once o yuzden yenisini yapmiyorum sanirim pek guzel olmaz acemi işi) uyelerimizden yapan olursa degişiriz tabiki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Süper olmuş =) Ellerine sağlık...
Bu arada , Yeşil gözümden kaçmadı =))))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rica ederim efendim görevimiz. logo telde öyle gözüküyormuş pcden girince herhangi bir sorun yok. mahfi bi görüntü resmi alıp koyabilirmisin? yada logoyu sorunlu gören başka üyemiz varmı acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
temanın postbit kısmını da değiştirdim çoklu istatistikler ve ruh halinide ekledim. ve birde takımseçme kısmı ekledim. profil sayfanızdan tuttuğunuz takımı seçebilirsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-12-2012, Saat:07:59 PM, Düzenleyen: AtMaCa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.