You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Tema Değişimi
Sitemizin teması ve üye renkleri değişmiştir. Umarım yeni temamızı beğenirsiniz. bence çok gösterişli bir temagülücük bi kaç tane daha hazırlıyorum onlarında düzenlemesi bittiğinde yayınlıcam ve değişmeli olarak kullanıcaz. Tema ana sayfasının görselliği fazla olduğu için sadece ana sayfada yani index.php`de çok hafif bi kasma yapabilir çünkü resim dosyaları çok bilginiz olsun. ama diğer konu sayfaları vs diğer sayfalar aynı hızla çalışır. Eğer temada esksiklikler veya sorunlar ile karşılaşırsanız başlık altından veya öm ile bildirirniz.

Ayrıca yaptığım seo çalışmaları sonucunda google aramalarında sitemiz islami forum, dini forum , imam hatip forum gibi kelimelerin hepsinde tekrar birinci sıraya geldi. Çalışmalar devam ediyor inşallah yakında hitimizde eski düzeyine gelicekgülücük

Not: Tema seçiminde varsayılan tema yerine başka tema kullanan arkadaşlar sağ alt köşedeki tema değiştir menüsünden varsayılan temayı seçerek yeni temamızı kullanabilirler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2010, Saat:02:07 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
LoadinG....*
RE: Tema Değişimi
farklı bı sıteye geldım sandım eko guzel olmus begendım elıne saglık gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tşkler sağolun 2 tane daha var onlarıda şimdiden peşin hazırladım:D arada bi değişiklik güzeldir bilenagülücük eski tema çok soluktu bu daha canlı ama yinede kullanmak isteyenler varsa onlarıda kullanabilir sağ alttan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emeğine sağlık sayın admin.

İsterseniz bu tarz logolarıda ben hazırlayabilirim...

[Resim: sdfopy.jpg]
Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-10-2010, Saat:02:34 PM, Düzenleyen: Deli_Akıncı.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.