dostumuz kardeşimiz
burada ki hepimiz yani...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herbir tefriciye duacımız tayfamız
dostumuz kardeşimiz
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herbir tefriciye duacımız tayfamız
dostumuz kardeşimiz
bilirem ablasi..hani birileri sen yeni geldin dedi de bende ona biras taş attim
sizi gidi uyanıklar sizi
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GELELİM YENİ HAFTAMIZA İNŞAALLAH...
1. SEVİM ZEYNEP 350OKUNDU
2. ZEHRA 350OKUNDU
3. FBETÜLL 344 OKUNDU
4. ESRA 250OKUNDU
5. SİMAYIM 350OKUNDU
6. ASUMAN 350OKUNDU
7.EZELİSILA 350OKUNDU
8.SİYAH-İNCİ 350OKUNDU
9. REYYAN 100 OKUNDU
10. RUŞEYM 350OKUNDU
11. SEVİNÇ 250 OKUNDU
12- NİHAL86 350OKUNDU
13-FEYZA 350OKUNDU
14-şehrazat 350 OKUNDU
VE BU HAFTA 16-23HAZİRAN HAFTASI SEVİNÇ kardeşimizİÇİN OKUYORUZ TEFRİCİYEMİZİ İNŞAALLAH
PAYLAŞIM YUKARIDA
DEVAMINDAKİ PROGRAMIMIZ ŞÖYLE
23HAZİRAN-1 TEMMUZ HAFTASI ASUMAN İÇİN
1-8 TEMMUZ HAFTASI RUŞEYM KARDEŞİMİZ İÇİN
8-15 TEMMUZ HAFTASI EZELİSILA KARDEŞİMİZ İÇİN
15-22 TEMMUZ HAFTASI ZEHRA KARDEŞİMİZ İÇİN
22-31 TEMMUZ HAFTASI ŞEHRAZAT İÇİN
1-8 AĞUSTOS HAFTASI BENİM İÇİN İNŞAALLAH...
OKUYACAĞIZ İNŞAALLAH...
HAYDİ HAYIRLI OLA...
siyah_inci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamun aleyküm canlar ben tefriciyemi okudum biraz geç oldu anca haber verme imkanı buldum kusura bakmayın.Bu arada sevimcim eğer yeterli kişiysek haftada iki kere okumaya bende varım.
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablacım şahsen benim fikrim bir 2. tefriciyiyeyi yürütemeyeceğimizdir. çünkü bak burdakini bile herkes çok geç haber veriyor birde belirli sayılar yok. burda geç olan şey diğerinde daha çok aksama yapar. o yüzden ben pek sıcak bakmıyorum bu fikre. ama sen ayarlarsan herkes kabu lederse ben herzaman üstüme düşen görevi eksiksik ve zamanında yapmaya hazırım. karar sizin konseyimm:sırıtık:[/align]

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablacım şahsen benim fikrim bir 2. tefriciyiyeyi yürütemeyeceğimizdir. çünkü bak burdakini bile herkes çok geç haber veriyor birde belirli sayılar yok. burda geç olan şey diğerinde daha çok aksama yapar. o yüzden ben pek sıcak bakmıyorum bu fikre. ama sen ayarlarsan herkes kabu lederse ben herzaman üstüme düşen görevi eksiksik ve zamanında yapmaya hazırım. karar sizin konseyimm:sırıtık:[/align]
eywallah canım
zaten pek olur sesi gelmio
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.