You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: Tebessüm
Haha gülücük vardır ya "aile yadigârı" diye verirler..sanada verirlermiş..bizdede vardı rahmetli annemle tartışırdık..ben artık değiştirelim derdim annemde tam bir iktisat uzmanı olduğu için gerek yok derdi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İşte bu durum var malesef...bayan savcı ve hakimler ile aynı wc kullanılıyordu katiplerle...egosu tavan yapmış bir hakimemiz tuvalet kapısının göbeği olur ya onu değiştirmiş Smile şok olduk..anahtarla açmaya çalışıyoruz olmuyor..sonra anladık mevzuyu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bir ateisti Müslüman yapabilirsin ama bir otobüs şöförünü, otobüsün dolduğuna kesinlikle inandıramazsın. gülücük

2 musluk bir havuzu 9 saatte dolduruyorsa, sevdiğiyle kavga etmiş bir kızı en yakın kız arkadaşı kaç saatte doldurur? gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2014, Saat:10:48 AM, Düzenleyen: hanzala.
Üye
Hanımlar kardeşlerdeki alışveriş mantığı şöyle: "Canım ceket lazım diye çıktım ama çok güzel bir ferace gördüm o yüzden bu ayakkabıları aldım" gülücük gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.