You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Taziye!
Reyyan kardeşimizin eniştesi hakkın rahmetine kavuşmuştur...
Rabbimden merhuma rahmet ailesi ve yakınlarına bol sabır diliyorum...üzgün
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: Taziye!
Allah sabır versin bende çok yakın bir zamanda amcamı kaybettim böyle yakınlarını kaybeden insanları duyunca şimdi anlayabiliyorum acılarını çok üzülüyoruz evet ama onların şimdi üzülmekten çok dualarımıza ihtiyaçları var dua etmek sadece dua etmek teselli oluyor ve bu insanın içini rahatlatıyor dua olmasaydı diyorum ki heralde insanın dayanması çok güç olurdu şükürler olsun ki Allah bize duayı öğretti ve biliyoruz ki bu geçici bi ayrılık sadece bi mekan değiştirme bi gün buluşucaz elbette reyyan abla Allah yardımcınız olsun Allahım bizi yakınlarımızın ve sevdiklerimizin ölümüyle imtihan etme inşallah bi daha böyle bi acı yaşamazsınız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Allah rahmet eylesin...
Kabri nur dolsun,mekanı olsun...
Rabbim acil sabırlar ihsan eylesinüzgün
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: Taziye!
Başınız sağolsun kardeşim allah rahmet eylesin!
İnşaallah sevabı çoktur rabbim günahlarını affetsin!
Ailesine de sabır diliyorum.
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah reyyancıgım sana ve merhumun tüm yakınlarına sabır versin Allah rahmet eylesin inş... mekanı cennet olsun
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Mekanı cennet olsun..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
allah rahmet eylesın meqanı cennet olsun ıns

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.