You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tavsiye Edilen Kitaplar

Tavsiye Edilen Kitaplar

Hüküm Allah'ındır
Tavsiye Edilen Kitaplar
[Resim: 51wqx1.jpg]

Kalır gibi gidişlerini izledim önce, sonra gider gibi kalışlarını...
Ve anladım ki ne sen gidebiliyorsun ne ben kalabiliyorum. Öyle bir hayat yaşıyoruz ki şimdi; ağlamak gülmenin mahkumu, gülmek ağlamanın gardiyanı gibi sanki...

Ve anladım ki ne seninle ağlayabiliyorum, ne de sensiz gülebiliyorum.

Belki de sen aşka aşıktın, ben üstüme alındım bilmiyorum. Bir gün gerçekten seni terk edebilecek miyim onu da bilmiyorum. Üzerine sinen benin kokusunu duymadan yaşayabilecek misin .. Çünkü, senden geriye sadece sen kalana dek terk edilmiş olmuyorsun.

İnsan yaşadığı anın değerini yaşadıklarından ötürü değil, neler yaşayacağını bilmediğinden ötürü bilmez. Seni çok seviyorum; bir gün seni terk etme gücümü kendimde bulup bulamayacağımı bilmeye bilmeye... Anlıyor musun

Gel 'biz' olalım demek kolay... Benimle hiç olur musun .?
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
RE: Tavsiye Edilen Kitaplar
[Resim: x0uz9f.jpg]

"Cinayet sadece bir başlangıçtı..."
"Gerilim romanlarında yeni bir soluk"
20 yılda 16 cinayet!...

Mükemmel derecede iyi planlanmış; tek bir iz bırakmadan... Adı, Black River Katili.

Mesleğini bu seri katili bulmaya adamış bir FBI profilcisi, Jack King. Ama kovalamacada yenilen taraf...

Bittiği sanılan bu amansız mücadele, aslında av ve avcı arasındaki acımasız düellonun başlangıcıdır. Av yeni cinayetlerle avcısını teşvik eder. Ama şimdi asıl bilinmeyen; kimin av, kimin avcı olduğudur.

Örümcek, Michael Morley’in ülkemizde yayımlanan ilk kitabı. Yazar, kitabının hazırlık aşamasında FBI’ın Davranış Bilimi Birimi’ni ve pek çok ünlü seri katili, söyleşiler yapmak için ziyaret etmiştir.
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Tavsiye Edilen Kitaplar
alanına göre değişir tabi tavsiye edilecekler. felsefe tarihini yakından tanımak isteyenler için "sophie nin dünyası" kitabı kesinlikle çok faydalı ve öğretici olur, sürükleyici bir üslubu da vardır. aşk ile ilgili okumak isterseniz İbn hazm ın güvercin gerdanlığı gibi bir aşk incelemesi yapan kitap görmüş değilim henüz. romanlarla aram pek iyi değil.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.