You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: TAŞIMAM GEREK _?
hehee ewt çantaa:D:D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
CÜZDANIM,GÖZLÜĞÜM,AYNAM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
Cvp: RE: TAŞIMAM GEREK _?
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çantam yanımda olsun yetergülücük

zaten cantan yaninda oldumu hersey yaninda oluyo bidunya sey sokuyonuz catanin icineifade

ben cuzdan,anahtar,cakmakve sigara:sırıtık:
bide emanet olmadan olmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

zaten cantan yaninda oldumu hersey yaninda oluyo bidunya sey sokuyonuz catanin icineifade

sen sigaramı içiyosun icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sen sigaramı içiyosun icon

KIZIM SİGARAYI GEÇ EMANET TAŞIYOkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
kızlar cantasız dışarı çıkınca çok iyi olmuyo eksiklik hemen fark ediliyo ben çok merak ederdim cantalarında ne oldugunu ama genelde hepsinin içinde aynı şeyler varmış:Dayna,ruj rimel mendil kesin var hımm..sonra ıvır zıvır :Dhaa bide cüzdan
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızlar cantasız dışarı çıkınca çok iyi olmuyo eksiklik hemen fark ediliyo ben çok merak ederdim cantalarında ne oldugunu ama genelde hepsinin içinde aynı şeyler varmış:Dayna,ruj rimel mendil kesin var hımm..sonra ıvır zıvır :Dhaa bide cüzdan

cesses sdc onunla kalsa iyi
bun ocesi var fondoten pudara allık makyaj temzleme mendili far aylaynır kapatıcı gözaltı ,,felan filan Smilegülücükkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
obra hele şu fontoteni kim icat etmiş yawww :Dkızlar yüzüne sürüyo hatta döküyo desek daha iyi olur güneşte vuruyo hepsi belli oluyo makyaj yapmasını bilenler için degil bunlar tabi :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
hea tamam derim kızlara kullanmazlar bidaa gülücük
yauw obra değil Kübra ismim he sen diceksen nikinle hitap etmek istiyorum o zaman kuzum yıne obra değil Qbra de yeterKizgin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.