You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tasdikli Onaylı-Abdulaziz Bayındır

General

kendisine önceden de itibar etmezdik, fakat tasavvufa karşı bazı söylediği doğrular sebebiyle kendisini doğru görenlere en iyi cevabı bizzat kendisi vermiş oldu!
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2013, Saat:11:06 PM, Düzenleyen: Sükut.
General
RE: Tasdikli Onaylı-Abdulaziz Bayındır kafir olmuştur
bazı doğru söylediği şeyler vardı ki benim de katıldığım, paylaştığım şeyler olmuştu. ama sabit bir usulü yok adamın, sünneti kurana arz edeyim derken nefsine hevasına arz etmeye başlamış, tertemiz sünneti bulanık görmeye başlamış. en sonunda (bunlar güya kurancıydı ya!) kurandan da gafil olduğunu göstermiştir, Allah ıslah etsin.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Tasdikli Onaylı-Abdulaziz Bayındır
bu adamı dinleyip te dediklerine doğrudur diyenlerin aklına şaşıyorum ben

Allah hidayet versin...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yalnız bu adamdan değil, herkesten doğru sözler çıkabilir. tamamen yanlış konuşuyor diyemeyiz ki doğru olarak söylediği sizin de kabul edeceğiniz bir görüşü illa ki çıkacaktır. kişilere yaklaşımımız onların görüşlerine yaklaşımımızı etkilememeli, ki aksi de taassubu ve yanlışları doğrularla birlikte kabul etmeyi getirir. her bilginin, teorinin arz olunacağı kaynak bellidir ki o da kuran ve sünnetten başkası değildir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eğer bir insan din konusun da aykırı şeyler söylüyorsa
onun hiçbir sözünü dinlemem ben
doğruyu söyleyen bir sürü ehli sünnet alimler varken...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
elbette hatalı sözler söyleyen birine öğrenme maksatlı yanaşmak eğer ki sen o konuda zayıf biri isen tehlikelidir. ehli sünnet de bundan sakındırır, bidatçi ile münasebeti durdurmayı amaçlar.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
buna benzer görüşleri savunduğu başka videolar da vardı Allahu alem, biraz bakmak lazım emin değilim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.