You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tasavvufçuların Yaptığı aynısıyla bu değil midir?

Acemi Üye
Düşünün ki;İslam dininin ilk geldiği,yayıldığı ve uygulanmaya başlandığı zamanlarını Vahyin ve Sünneti Resulullahın kalemleriyle bakmaya doyulmayan,hiç bir noksanlık bulunamayan,başlangıç ve bitiş haliyle çizilmiş muhteşem bir karakalem resim olarak kabul edelim
İşte Tasavvuf ehlinin tam bu noktada yapmış olduğu ,bu muhteşem karakalem resmi;
Bunda neden renk kullanılmamış denilerek:Kendilerine ait ,rabıta renkleriyle,hatme boyalarıyla,ölülerden ve Allah'tan başkasından yardım isteme malzemeleriyle,üçler,beşler,gavslar,kutuplar dedikleri insanları resmin köşesine atılan imzasının üzerine yerleştirmek suretiyle,''işte şimdi,eskisinden daha güzel oldu,daha önceki karakalem halini insanlar anlayamıyorlardı,şimdi daha anlaşılır,daha bizden bir hâl aldı'' dedikleri tuhaf,karmakarışık,ve resmin gerçek sahibine başkaldırır bir uslûp ile değiştirmeye çalışmak ile aynı değil midir
BEN O RESMİ;YAPANIN ELİNDEN ÇIKMIŞ İLK HALİNİ İSTİYORUM,ORJİNALİNE SAHİP OLMAK İSTİYORUM diyenlere sapıtmış gözüyle bakan,resmin içinde çizilen manzaradan çok,ilave ettikleri boya ve malzemelerin kölesi olmuş bu insanlar için sanırım,artık fazladan yapılabilecek bir şey yok gibi görünüyor ortada
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.