You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tarafımca 2 site hack :)

Tarafımca 2 site hack :)

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: Tarafımca 2 site hack :)
+18 içerikli siteleri heyklemiş bunu teprk ederim Big Grin aslnda turk + sitelerini heyklesek daha guzel olur gülücük

bundan 3-4 yıl once heyke merak sarmıstım :D ünlü bi hack grubunda istihbaratcı olarak calısan bi abi bana saldırı programı atmıstı bende onla bi siteye saldırmıstım saldırı bıtınce sıte sayfa goruntulenemıyor olmustu :D o an kendımı hacker ılan etmıstım :D ama tabi yanılmısım :D saldırdıgım site pkk sitesi idi gülücük vay bee ne gunlerdi :D birazcık okuldakı programlamaya kafam bassaydı smdı belkıde heykır olmustum gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
:D olursun olursun calış gülücük ben hacker değilim sati fazla anlamam ama acık görünce uyarırım gülücük team saldırır hedef siteye sitede bug oluşur yada MySQL acıkları sonrada exploit atarsın oda yerse cakarsın indexi :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
en azından bu soyledıgını anlayabılıyorum abi :D forum sıtelerınde acık cok zaten..hele o index atmak herhalde en tatlı yerı orası :D :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.