You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tarafımca 2 site hack :)

Tarafımca 2 site hack :)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Tarafımca 2 site hack :)
birileri seni mecbur anlıycak. zaten birileri anlaması lazım ki resulullah efendimiz ne güzel söylemiştir: benim ümmetim batılda (yanlışta) ittifak etmez. ittifak etmiyoruz işte. bayrak açıyoruz yanlışa. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Vay efendim neden böyle düşündünüz diyormuyum bende bir uzlaşma çabasındayım.Demek istediğim ortada bir yanlış varsa bunu kaldırmak gerek.Biz başkasına göre yanlış olabiliriz ama o kişi yanlış görüyor diye mi yanlışız.Değindiğim nokta Şirk,Küfür,Allah'a hakaret olan sitelerin kaldırılması emek mi vermişler ne için vermişlerk i övülecekler.Onlara karşı bizde tersiz neden doğru olduğumuz için tersiz.
İnanan kısım huzursuzluk çıkarmaz kimseye zararıda olmaz..
inanmayan kısım hep inanalara saldırır kötü eleştirir savaş içerisindedir.empati kurmak zor haliyle!
asla inananla inanmayanlar bir tutmam..
benim görüşüm tabi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğru tekdir.Bu konumda onu göreceli konuma sokamayız.Bu haktır benim inancıma göre böyle yapılması gerekir ve haklılar diyemeyiz ortada bir kul hakkı var.Nasıl bunu es geçiyorsun hayret ediyorum Ceyhun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ama ben daha
devletçi bi çözüm sunmuştum
böyle sakıncalı siteleri şikayet edeceğimiz
e devlet kurumu olmalı
biz oraya şikayet etmeliyiz
devlette inceleyip
genel ahlkak ve insan lık ilkelerine uygun olmayabları uyaracak
rütük gibi
daha s,isitemli olur bence
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sistem kurulmayınca halk kendi sistemini yaratıyor.Sitenin gerçek içeriğini bilmiyoruz birde bu var.
Edebiyat siteleri,forum siteleri vs vs hackleniyor ve bunu kendi forumlarında afişe ediyorlar.Bir prestij vesilesi.

Muhafazakar burda kişi baz almıyorum yani olayı eleştiriyorum sakın üzerine alınmanı istemem.

Ben yapılan işleyişe karşıyım sana değil yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2010, Saat:01:19 AM, Düzenleyen: Bilena.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bilena ben senin kadar demokratik yaklaşamıyorum malesef.

vatana millete dünyaya faydalı bir iş olsun diye.
dünyada bin çeşit kuruluş var, zaten ümmet yanlışta ittifak etmez, öyleyse mücadelesini vermek lazım, yanlış yapan varsa ilgili kuruluşa bildirirsin, geç de olsa sonuç alınır. sonuç alınamıyorsa verilmiş sadakası vardır, her şey menziline varır zaten. kafayı takmamak gerekir.

bence tüm hackerleri toplayıp yakmak lazım. sopa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.