You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tanrı'ya gerek kalmadı!

Tanrı'ya gerek kalmadı!

Forumcu
RE: Tanrı'ya gerek kalmadı!
selamun aleykum

atmacaya

bunun okumayla ilgisi yok.
ilmihali olarak bu konu dindeki özür kısmını açıklar. bizler özürlü gibi davranadığımız için bu durumlar böyle.
tanrı lafzına gerek kalmadı şeklinde veya hristiyan tanrı inancına gerek kalmadı dersek daha doğru.teslis inancı ile kainatın yaratılışı ters anlamında söylenmiş gibi.

atomun özünde baba oğul ve kutsal ruh anlayışı yok demek istemiş gibi.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ankara gazı unıv. gıttım bır keresınde, guzel sanatlarından bolumunde arkadaslar var..bınadan ıcerı gırdım sagımda ve solum biri dısı bırı erkek ıkı heykel ama anadan uryan:D ben şok tabı:D ılkkez goruyorum oyle utandım da:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bizxim okul muhafazakar kaçıyor neyse ki, nü çizelim diye kendini paralayan bayan arkadaşlar yok değil ama onların yerine edep duygusunu kaybetmemiş erkek arkadaşların baskın çıkmaları sayesinde nü eziyetini atlattım bu zamana kadar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
önümdeki bir yılı da atlattımmıydı tamamdır :D
ekrem demek istediğini anlıyorum, yıllardır dem vurduğumuz şey, ama başarmak çok zor gerçekten..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.