You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tanrı insanı niye yarattı?

Tanrı insanı niye yarattı?

Cezalı Üye
RE: Tanrı insanı niye yarattı?
Teistlerin nasıl saçmaladığını en iyi ateistler görür. İslam'a göre müslüman olmayan herkes sonsuza kadar cehennemde. Afrikaya yardımları 30 milyar doları geçmiş Ateist Bilal Gates bile ebedi cehennemde. Yersen gülücük Afrika'da her gün açlıktan çocuklar ölür ama dincilere sorsanız, onlar sınavda. gülücük Tecavüze uğrayan çocuk bile sınavdadır. Buteizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yani azab eksiltilmesi yok, rahmetin azabı geçmesi var anlatabildim mi
Bu durumdaki azabın tanımı sorusu değişkenlik nasıl gösterebilir bunu düşünmeli ki anlaşılsın
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2017, Saat:07:51 PM, Düzenleyen: ekberî.
Cezalı Üye
Siz, allah var diyorsanız, ben de onun kocası Süper Zenci var diyorum. Siz her allah var dediğinizde; Süper Zenci devreye girer. El-ilah bir puttur. İslam putperest bir dindir. Gerçek İslam işiddir. İslam yok olacaktır. Yalanlar yok olmaya mahkumdur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2017, Saat:07:55 PM, Düzenleyen: EvrimciAteist.
Forumcu
La ilahe ilallah. La ilahe'yi hakkı ile söylemeli illallah demeyi de başarmalı. Aksi takdirde böyle süper zenci, zeus gibi hayali tanrılar yaratır avunulur. Daha da ileri gideyim Allah deyip de bir tanrı uydurabilirsiniz. Bu yüzden La ilahe derken tümden kafadakini reddetmeli.
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2017, Saat:08:06 PM, Düzenleyen: ekberî.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.