You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tanışalım bakalım

Tanışalım bakalım

Acemi Üye
Tanışalım bakalım
selamun aleyküm. Buraya sırf islamiforum isminden dolayı üye oluyorum. İnşaallah öyle herkesin kendi nefsine göre eğip büktüğü islam anlayışı değil de kuran ve sünnete göre dikkat edilen islam vardır.
Gördüğüm yanlışlığı babam olsa çekinmem söylerim. Bu yüzden sevenim kadar sevmeyenim de çoktur. Ama kin gütmem ve cehalette ısrarcı olanları biraz üzerim gülücük
Umarım memnun kalırız birbirimizden. Dilim biraz sivri gelebilir ama kastım sivri değildir. Bu yüzden birbirimize tahammül etmeyi becerelim . Selamlar Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Tanışalım bakalım
a.s. bizde aynı ölçülerde hareket etmeye çalışıyoruz. umarım güzel vakit geçirebilir ve sitemizden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. hoşgeldiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vealeykumselamgülücük biz sivri dillileri de severiz kardeşimgülücük sefalar getirdin...yeterki herkes haddi ölçüsünde kullansın dilini...gülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ve aleykümselam,ne güzel sivri dillilere ihtiyacımız var bazen..)Etkili,yetkili.bilgili,ilgili,tesirli konuşmalar yapan şahsiyetler de lazım...=)
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
aleykumselam vays guzel bı gırıstı bıraz tırstım karsında hazırolda durcam sanırım:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.