You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tamamen Iq Meselesi...

Tamamen Iq Meselesi...

Üye
Tamamen Iq Meselesi...

Adamın biri bara girer ve kendisine bir içki söyler.
Barmen bir robottur.
Adama mükemmel hazırlanmış, bir kokteyli çabucak servis yaparken sorar 'IQ'un kaç?'
Adam '150' diye cevaplar..
Robot adamın IQ seviyesine göre sohbete başlar, uzun uzun, quantum fiziki, küresel ısınma, biyoteknoloji, ekonomi, insanlığın yaradılışı gelişimi üzerine konuşur...

Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine 'Bu gerçekten inanılmaz' diye düşünür ve robotu denemeye karar verir.
Bardan kalkar, tekrar kapıdan girer bara gelir ve yeni bir içki söyler. Robot yine sorar: 'IQ' un Kaç?'
Adam '100 civari' diye cevaplar. Robot bu kez uzun uzun sohbete başlar ama bu kez
futbol, borsa, arabalar, kadınlar, hakkında sohbet açar.

Çok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar kalkar.
Yeni bir müsteri gibi bara yaklasir bir içki daha söyler. Robot
çabucak servis yaparken sorar: 'IQ' un kaç?'.
Adam, 'mm, sanırım 50 civarı' der.
Bunun üzerine robot, adama son derece yavaş, bir biçimde anlayacak şekilde slogan atmaya başlar:
Türki-ye laik-tir laik ka-la-cak...
Taayyip baksana kaç- kişi-yiz saysana...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Tamamen Iq Meselesi...
:kızgın:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Iq su düşükler anca böyle düşünür işte kahkaha

tayyibi anlayamaz onlar kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: Tamamen Iq Meselesi...
robot tuhafmış ama bende artık tayyibi anlayamıyorum ee artık harekete geçme zamanı tayyip ne bekliyosun türkiye zam rotasında hızla ilerliyorsun ne bolcak bu memleketin sonu zengin daha da zengilşeti fakir ise dahada fakirleşti ne iş anlamadım hadi ben sityasetten anlamam bana benim anlayacağım şeyleri gösterrr pişman ettirme oyları verdiğimizee ahirettte iki elim yakanızda bu türkiyeyi bir an önce flaha ulaştırın müslüman kardeşlerimize yardımda bulunun yoksaaa yatacak yeriniz yok o mezarlardaaaa toprak kabul etmez hiçbiriniziiii, hadi diğerleri dinsiz imansız ne olduğu beli değil vatan hainleriydi peki ya sizin ne farkınız kaldııııimla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:robot tuhafmış ama bende artık tayyibi anlayamıyorum ee artık harekete geçme zamanı tayyip ne bekliyosun türkiye zam rotasında hızla ilerliyorsun ne bolcak bu memleketin sonu zengin daha da zengilşeti fakir ise dahada fakirleşti ne iş anlamadım hadi ben sityasetten anlamam bana benim anlayacağım şeyleri gösterrr pişman ettirme oyları verdiğimizee ahirettte iki elim yakanızda bu türkiyeyi bir an önce flaha ulaştırın müslüman kardeşlerimize yardımda bulunun yoksaaa yatacak yeriniz yok o mezarlardaaaa toprak kabul etmez hiçbiriniziiii, hadi diğerleri dinsiz imansız ne olduğu beli değil vatan hainleriydi peki ya sizin ne farkınız kaldııııimla

herzaman dediğim gibi tayip erdoğan kötünün iyisi sabretmek lazım.günümüzde doğru düzgün bir siyasetçi yok ama şuan elimizde olan kötünün iyisi tabir ettiğimiz bir siyastçidir.beklemek grek.sadece bunda tayyip erdoğanın suçu yok.ergenekonu savunanlar.kapatma davası açanlar işi zorluyo gibime geliyo.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
siyaseti siyaset böülümünde yapalım lütfennn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:robot tuhafmış ama bende artık tayyibi anlayamıyorum ee artık harekete geçme zamanı tayyip ne bekliyosun türkiye zam rotasında hızla ilerliyorsun ne bolcak bu memleketin sonu zengin daha da zengilşeti fakir ise dahada fakirleşti ne iş anlamadım hadi ben sityasetten anlamam bana benim anlayacağım şeyleri gösterrr pişman ettirme oyları verdiğimizee ahirettte iki elim yakanızda bu türkiyeyi bir an önce flaha ulaştırın müslüman kardeşlerimize yardımda bulunun yoksaaa yatacak yeriniz yok o mezarlardaaaa toprak kabul etmez hiçbiriniziiii, hadi diğerleri dinsiz imansız ne olduğu beli değil vatan hainleriydi peki ya sizin ne farkınız kaldııııimla

herzaman dediğim gibi tayip erdoğan kötünün iyisi sabretmek lazım.günümüzde doğru düzgün bir siyasetçi yok ama şuan elimizde olan kötünün iyisi tabir ettiğimiz bir siyastçidir.beklemek grek.sadece bunda tayyip erdoğanın suçu yok.ergenekonu savunanlar.kapatma davası açanlar işi zorluyo gibime geliyo.

neyse artık allah sonumuzu hayırlı kılsın. ama sonumuz pek hayırlı gdeğil gibi. şunun şurasında çok az kaldı filistin çeçenistan ırak gibi olmamızaSad(
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.