sen niye herşeye bi yorum yapıyon hırrrrrrr
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettim kendi çokmu büyükmüş bu sahra hanımın
sen bu işe karışma bence
hırsını senden çıkartır yoksa
süper kızmış bu defa belli
onun borusu bana ötmez merak etme senbenim karşımda dut yemiş bülbüle döner o

:
giderayak işlerim var bitirilecek, 
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye gül yasakmı yapamazmıyım alla alla bende buranın bi üyesi değilmiyim
korkar o benden emin olabiirsin sevim

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskandırılmaya çalışılmak
bende buna tahammül edemem
birde bu kıskandırmak için kız veya erkek kullanalara tahammül edemem
yalan söyleyenlere tahammül edemem
küçük dağları ben yarattım havasıyla geçinenlere tahammül edemem
bide yaşı küçük olup büyüklerine laf yetişteren sonrada akıl yaşta değil baştadır diyen küçük veletlere tahammül edemem
küçükleri hoş gör oflum boşver
büyüklük böyle anlam kazanır değil mi
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettim kendi çokmu büyükmüş bu sahra hanımın
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettim kendi çokmu büyükmüş bu sahra hanımın
sen bu işe karışma bence
hırsını senden çıkartır yoksa
süper kızmış bu defa belli
onun borusu bana ötmez merak etme senbenim karşımda dut yemiş bülbüle döner o
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.