You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
taha_yusuf
süper moderatörümüz, abimiz, arkadaşımız,en romantik üyemiz taha_yusuf hakkındaki görüşlerinizi burada belirtebilirsiniz Smile

Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: taha_yusuf
aa evet yusuf abi ahını aldığın kişilerin intikam vakti:p anladin
şimdi yusuf abi bidefa kadın düşmanı olarak görünen çünkü öyle hareket eden:p ama bizden kaçmaz hiç öyle biri olmyan aksine çok kibar romantikmiş, iyi kalpli bi abimizdirgülücük
sempatiktir, komiktir, herkese karşı samimidir yardımsever dir aynı zmanda
sonracığıma her konuyu bayanlarla tartışarak dağıttığını görebiliriz:p yani cesurdur kızlarla kavga edebilme cesaretini gösteriyo:p ama mesajlarını okuduğumuzda yüzümüzde hep bi gülümseme hatta ileri giderek kahkaha atmamıza neden olacak espiriler vardır forumun neşe kaynağı yanigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
forumun saygı deger buyuklerınden...kendısını sempatik esprili cana yakın acık sozlu olarak bilir saygı duyarım gülücük
+ leyfunnur kardeşim senı cok guzel ozetlemıs benım gozumde abi gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oyy oyy )) Yusuf çok iyidir çok samimidir...benim ilk geldigim günden beri en samimi oldugum kişilerden biri yusuf biride Sukut kardeşim...yakınlıklarıyla bana hiç yabancılık çektirmediler saolsunlar...ve digerleri de aynı şekilde Allah herkesten Razı olsun...ama madem yusufu anlatıyoruz yusuftan devam edelimgülücük
Yusuf muhteşem bi konu dagıtıcısı :D Lafta bayan düşmanı gibi gözükse de bayanlarla en iyi anlaşan biri...herkese mavi boncuk dagıtıyo ondandır belki:p
Ben onu çok seviyorum kocamannn bir yüregi var bunu zaten herkes görebliyor ki herkes tarafından Seviliyormuş ne güzel...hoş sohbetli , guvenlir, güleryüzlü, samimi, hep bnim kaprislerimi çekecek kadar da sabırlı:D biri..
pamuk gibi kalbi olan biri Allah onu Seni hep hep mutlu etsin...
sen bana diyosun ya Yusuf te böyleeee kocamannnn diye ) hah işte teee öyle kocamaaaannnn gül hep oLurmugülücük
İyiki varsıngülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yusuf iyidir hoştur da Smile bayanlarla olan sorunları yüzünden bazen ileri gidebiliyor, e tabi bi gün bunları aşacak gerçek bi kızla tanışacak dünyanın kaç bucak olduğunu görecek ondna sonra dizleirni dövecek ama nafile Smile ağzını açamayacak herşey içinde kalacak Smile

yok bu çok acımasızca oldu, allah gönlüne göre verecek inşallah don juanlığı bırakacak o zamn herşey güzel olacak Smile bunların dışında iyi biridir ya, iyi niyetlidir en azından Smile fazla yaşlı olduğu için yaptığınız bir açıklamayı ve ya yardımı tekrarlamanız gerkebilir Smile canı sağolsun tabi gerekirse bi daha açıklarız Smile ama size haksızlık yapılmasna da izin vermez siz dayansanız o dayanmaz... işte böyle daha ne yazıyım Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.