You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici
RE: Tağut Nedir?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Tağut Nedir?
Ehli Hahikat bilsem sana bir cevap dahi yazmazdım siz ta Peygamber Efendimiz zamanında olanları doğru olmayan kaynaklara dayanarak doğru gibi yazıp o günlerin vebalini alırken ben günümüzde tüm medyada konuşulmuş ve muhatap kişinin bir kez bile tepki göstermediği suçlamayı gündeme getirdiğim için kullandığınız kelimeler bakın yazık gerçekten çok ama çok yazık üzüldüm

çok biliyoeum diyen hata yapar sözü gerçekten çok ama çok doğru işte ortada tüm yazdıklarınızla aldığınız vebalden haberiniz varmı?

Peygamber Hanımına hakaret ettiniz daha ne olsun be neyse fazla önemsedik sizi galiba kusura bakmayın

Hazreti Ömer Efendimizin adaletinden bahsettim onaylamadınız neden??? bir çok soruma cevap bile yazmadan en sonunda hakaretlerle yazılarınız tamamladınız dedimya fazla önemsedik sizi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2016, Saat:02:15 AM, Düzenleyen: duadaş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.