Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Tağut Nedir?
Tağut Nedir?
her yazımızda dediğimiz gibi ölçüyü hep aşırılarla sınırlandırıyoruz maalesef bunun içinde muhalefet çizgilerini aşıp içimizdeki kini ve nefreti bu yazılara döküyoruz
sizi baştan beri takip ediyorum kardeşim hep kötülerden bahsediyor ve kötülerle bir toplumu kötülüyorsunuz
inan ben 50 yaşına gelmiş bir kişi olarak zorlan namaz kıldırıldığını, oruç tutturulduğunu kısaca ibadete zorlama getirildiğini hiç görmedim kısıtlamalar hep o şeye tutkunluk oluşturur ister samimi olsun isterse samimi olmasın artık o şey bir özlem olur
hemen hemen her yazılarınızda ALLAH ve Kuran bize yeter diyorsunuz ama ALLAH ve Kuran kurallarına da devamlı tepki gösteriyorsunuz tezat değilmi
sizce doğru olan hep doğru ve güzelliği emreden nedir ALLAH ve Kuran kanunlarımı yoksa insan kanunlarımı
sorunun cevabına ALLAH ve Kuran emirleri diyorsanız o zaman sizinde bizimde yazdıklarımız hepten yanlış gözden geçirelim ALLAH bizi riyadan muhafaza eylesin
Ama sonuçta hepsi Peygamber Efendimizin Ashabından oldular Sahabilerinden oldular değilmi?????? Peygamber Efendimiz Hazreti Vahşiyi ki amcasını öldüren kişi kabul etmiş ve ashab ve sahabi olma şerefine nail olmuş şimdiki bu nefret ne olaki??????
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi