You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Tağut Nedir?
Ben söyleyeceğimi söyledim saç sakalla olmaz diosun diğerlerini uygulayan çokmuş gibi şuanki laik sistem tağut mdur değil midir kardeş benim sorum bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peki sen dinini yaşarken karşındaki zorbaysa zorbalık yapıyorsa ne yapacaksın namaz kılıyor oruç tutuyor başını örtüyor diye zorbalık yapanlara karşı ne yapacaksın

her yazımızda dediğimiz gibi ölçüyü hep aşırılarla sınırlandırıyoruz maalesef bunun içinde muhalefet çizgilerini aşıp içimizdeki kini ve nefreti bu yazılara döküyoruz

sizi baştan beri takip ediyorum kardeşim hep kötülerden bahsediyor ve kötülerle bir toplumu kötülüyorsunuz

inan ben 50 yaşına gelmiş bir kişi olarak zorlan namaz kıldırıldığını, oruç tutturulduğunu kısaca ibadete zorlama getirildiğini hiç görmedim kısıtlamalar hep o şeye tutkunluk oluşturur ister samimi olsun isterse samimi olmasın artık o şey bir özlem olur

hemen hemen her yazılarınızda ALLAH ve Kuran bize yeter diyorsunuz ama ALLAH ve Kuran kurallarına da devamlı tepki gösteriyorsunuz tezat değilmi

sizce doğru olan hep doğru ve güzelliği emreden nedir ALLAH ve Kuran kanunlarımı yoksa insan kanunlarımı
sorunun cevabına ALLAH ve Kuran emirleri diyorsanız o zaman sizinde bizimde yazdıklarımız hepten yanlış gözden geçirelim ALLAH bizi riyadan muhafaza eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bak benim dediğim şu Allah içkiye aram diyor bu sistem serbest Allah zinaya haram diyo bu serest o zaman bunlar Allah'ın dinine malefet ederek tağut olmuyorlar mı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
o zaman şeriat neden var? kardeim birazda işin teslimiyet boyutn düşün Allah böyle olacak dediyse böyle olacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sen şeriat istemediğini mi söylüsun yani biz bilemeyiz diyosn elbette biz bilemeyiz Allah'ın indirdiğiyle hükmedeceğiz Allah zina edene 100 sopa diyorsa 100 sopa dinden dönen öldürülecekse (sadece önrek eriyorm tam bildiğimden değil) öldürülür kimse aklından söylemiyor bunları
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ömer Bin Hattabı düşün! elinde kılıç Peygamber'i öldürmeye gitmiyor muydu? Ya ömürleri peygamber'e düşmanlıkla geçmiş kişiler Mekke fethedildiğinde Peygamber bu kimselere ne yaptı? cezalandırdı mı? kafir deyip kafalarını mı uçurdu? oysa hakkı vardı değil mi? amcası Hz. Hamza'nın ciğerini yemişti Muaviye2nin annesi Hint, ve babası Ebu Süfyan ömrü Peygamber'e düşmanlıkla geçmedi mi?
Ama sonuçta hepsi Peygamber Efendimizin Ashabından oldular Sahabilerinden oldular değilmi?????? Peygamber Efendimiz Hazreti Vahşiyi ki amcasını öldüren kişi kabul etmiş ve ashab ve sahabi olma şerefine nail olmuş şimdiki bu nefret ne olaki??????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizleri ALLAH İLE ALDATANLARDIR.
[/quote]

ve bizleri bir çok şeylerle aldatanlar bir çok şeyi kullananlar desem kafimi fazla açmadım uzamasın diye.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.