Ben küçükken hep annemi yatmadan önce görürdüm ve ben ona ne zaman baksam gözümün önünde giydiği elbise rengindeki eşyalara kamufle olurdu ben bu olayı 40-50 kez yaşadım ve yatmaya hazırlanmadan önce sürekli annemi gördüm sonralardan bu konuyu halama anlattım ve o gün bugündür daha görmemeye başladım.
Bugün de kız kardeşim (10 yaşında) gece tuvalete giderken salonda annemi görmüş elinde telefon var ve telefonuyla oynuyormuş ama telefonun ışığı falan yokmuş kardeşim anne anne diye seslenmiş ama annem cevap vermeyince paniklemiş sonra yanında gitmiş ve annem tepki vermemiş sonra kardeşim korkmuş ve geri geri kaçmış tuvalete girip çıktıktan sonra tekrar anneme bakmak için salona gitmiş ama annemi görememiş sonradan tüm ışıkları yaka yaka (korkmamak için ışıkları yakıyor) hızlı bir şekilde yatak odasında annemin yanında uyumuş
Yalnız bu olaylar rüya değil onun garantisini verebilirim çünkü kardeşim ışıkları yakmış ve ben gece tuvalete kalktığımda şaşırdım tüm ışıklar neden yanıyor diye
Bu arada annem yaşıyor. Genelde insanlar ölü kişileri bu halde görürmüş ama benim Annem çok şükür yaşıyor ve bir rahatsızlığı yok.
Ben de kardeşimin yaşlarındayken annemi görürdüm.(Yaşım 18) ve oda ilk kez annemi görmüş. Biz neden sürekli annemizi görüyoruz. Cin falan filanmı hiç bilgim yok böyle konularda.
Yardımlarınızı bekliyorum küçük kardeşimde bu anları yaşadıktan sonra bu olay benim için merak konusu oldu.