You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

şunu unutma ki.....

şunu unutma ki.....

Profesör
şunu unutma ki.....
Şunu unutma ki, düşünceni değiştirmek ve senin yanlışlarını düzelten birisinin söylediklerine uymak özgürlüğünden taviz vermek anlamına gelmez...
Çünkü bu değişiklik, senin iradenle olmuştur, kendi arzuna, değerlendirmene ve anlayışına uygun olarak yapılmıştır...
Eğer gerçekten sahip olduğumuz biricik şey, içinde bulunduğumuz an ise ve sahip olmadığımız bir şeyi yitirmemiz de mümkün olmadığına göre, birisinin elimizden alabileceği tek şey yaşadığımız andır...
(...Marcus Aurelius)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: şunu unutma ki.....
Şunu unutma ki, düşünceni değiştirmek ve senin yanlışlarını düzelten birisinin söylediklerine uymak özgürlüğünden taviz vermek anlamına gelmez...
Çünkü bu değişiklik, senin iradenle olmuştur, kendi arzuna, değerlendirmene ve anlayışına uygun olarak yapılmıştır...

maşallah ne büyük kelam etmiş helal olsun...hayatimda deger verdigim insanlar bu sözü hayatlarina gecirseler çokk ''dogru'' yakalarlar ve çok güzel şeyler alirlar gülücük ama insanlara hatan şu hatan bu denildiginde saniyorlar ki ''benim aklim yokmu veya bana akil verme ihtiyacim yok,orasini ben bilirim'' gibi...taviz vermek,kendi düşüncelerine göre ezilmiş birşey bilmiyormuyum düşüncesine giriyor ki bu yalnişir...işte bu büyük sözde bunun üzerine yazilmiştir herhalde gülücük..ALLAH im birbirimize yardimci olmamizi nasip eylesin cümleten inşallah ifade

eyvallah abi çok özlü bir paylaşim olmuş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2009, Saat:02:28 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
RE: şunu unutma ki.....
Eğer gerçekten sahip olduğumuz biricik şey, içinde bulunduğumuz an ise ve sahip olmadığımız bir şeyi yitirmemiz de mümkün olmadığına göre, birisinin elimizden alabileceği tek şey yaşadığımız andır...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.