Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sünnetimi Inkar Edecekler Hadisinin Mucizesi
Sünnetimi Inkar Edecekler Hadisinin Mucizesi
hadis var diyorum sana bir sürü , o zaman niye sahih kaynakta hadis ? onu yazan alim bilmiyormuydu hani alimlere uy diyordun ? nolduda hadisi bıraktın , alimi bıraktın , yinemi keyfine göre seçtin ? şimdide alime uyma diyon bana , işine gelince alime uy , gelmeyince keyfine uy olurmu ?
o zmaan isanın ineceğini söyleyen hadislere senin gibi tevil verip inanmayana niye laf söylüyorsun bak sende 9 da gerdek hadisine inanmadın , sen inanmayınca tevil edince iyide , diğer şahıs yapıncamı kötü ? hemde sahih kaynakta hadise yapıyonuz çok tuhaf çok .
o zaman hz isa elçi yazan yere haşa Allah yazarlar ne farkı var ? 9 yazan yere 17 yazmak ne alaka ? bu işin sonu varmı isteyen heryer eistediğini yazar ozaman bende bu yüxden ne geçiyorsa direk ona inanıyurum , kurandaki açıklamasına bakıyorum .Allah bilir diyorum .
burdaki tutarsızlığı gösteriyorum , hiç bir açıklama o hadis ayzan 9 gerdeği örtemez , orda 9 yazıyor çünkü , işte açıklama ile isteyen istediği ayeti örter , hıristiyanlarda açıklama yapıyor isa Allah diyor haşa , ordaki kelime ne olacak ? kelime nereye gitti ? 9 nasıl 17 oluyor , o hadis niye orda ozaman ?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi