You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sünnetimi Inkar Edecekler Hadisinin Mucizesi

Sünnetimi Inkar Edecekler Hadisinin Mucizesi

.
RE: Sünnetimi Inkar Edecekler Hadisinin Mucizesi
Ben öyle çok şey bildiğimi iddia etmem, çünkü bilmiyorum..Doğru bir şekilde öğrenmeye çalılıyorum..bilmediğim haldede bu kadar cahilce ifadeler kullanıp cüretkar olamam..Sanki kendi peygamberinden değilde başka şahıslardan bahsediyor gibisin..Peygamberimizi -başaramazlar ancak- karalamaya çalışanlara malzeme çıkartıyor gibisin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
hadis kitabında yazanı söyleyince peygambermi karalanıyor ? o zaman diğer şahıs hadis verince neden karalamış olmuyor ? sonuçta hadislere inanlıyorsa orda geçen bütün sahih şerhi düşmüş hadislerin hepsini kabul etmeniz gerekiyor , bu hadis varsada madem hadislere inanıyorsunuz göğsünüzü gere gere teslim olacaksınız ozaman , oraya o hadisi yazanlar karalamamı yapmış oluyor o zaman , ben hadisi söylüyorum , bana karalama diyorsun çok ilginç ve manidar çok çok .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
ahmet1

hadis var diyorum sana bir sürü , o zaman niye sahih kaynakta hadis ? onu yazan alim bilmiyormuydu hani alimlere uy diyordun ? nolduda hadisi bıraktın , alimi bıraktın , yinemi keyfine göre seçtin ? şimdide alime uyma diyon bana , işine gelince alime uy , gelmeyince keyfine uy olurmu ?

o zmaan isanın ineceğini söyleyen hadislere senin gibi tevil verip inanmayana niye laf söylüyorsun bak sende 9 da gerdek hadisine inanmadın , sen inanmayınca tevil edince iyide , diğer şahıs yapıncamı kötü ? hemde sahih kaynakta hadise yapıyonuz çok tuhaf çok .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
hadiste 9 diyor , gene 17 diyon , yahu hadis diyorum , 9 u nasıl 17 ye çevirdin ? genemi ekleme yaptın işime gelmeyen yere , o zaman isanın ineceği hadisede başkası ekleme yapar bu işin sonu varmı ? ben böyle dönekçe bir inanşı kabul etmiyorum kusura bakma , ya hep ya hiç .

o zaman hz isa elçi yazan yere haşa Allah yazarlar ne farkı var ? 9 yazan yere 17 yazmak ne alaka ? bu işin sonu varmı isteyen heryer eistediğini yazar ozaman bende bu yüxden ne geçiyorsa direk ona inanıyurum , kurandaki açıklamasına bakıyorum .Allah bilir diyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:03:30 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
hanzala kafam karışık değil ;

burdaki tutarsızlığı gösteriyorum , hiç bir açıklama o hadis ayzan 9 gerdeği örtemez , orda 9 yazıyor çünkü , işte açıklama ile isteyen istediği ayeti örter , hıristiyanlarda açıklama yapıyor isa Allah diyor haşa , ordaki kelime ne olacak ? kelime nereye gitti ? 9 nasıl 17 oluyor , o hadis niye orda ozaman ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bu şeytanlar bile bile tartışmalı meseleleri buraya taşıyorlar ki , bu kadar milletin kafası karışsın diye..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:03:35 PM, Düzenleyen: Ahmed1.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.