You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SÜMÜKLÜ
Bankaya girdim kuyruk var.sırada beklerken bankonun arkasındaki bankacı genç kızın güzelliği dikkatimi çekti.sarı saçlı,yeşilgözlü ve vücudu çok güzeldi. o da güzelliğinin farkında ve burnu 1 karış havada olarak işine devam etti.hatta insanlara havadan bakar tarzda küstahça konuşuyordu.insanlarda kızın içine düşmüş vaziyette kuyrukta sıralarının gelmesini bekliyordu.kızın küstah ve kendisinden yaşlı insanlara sen,gel,git,bekle dedim sana gibi tavırları beni çıldırtmıştı.sıram gelince şunun ağzının payını vereyim terbiyesiz kız diye düşünürken sıram geldi.kız bana baktı ben tam konuşmaya başlayacakken kız müthiş bir şekilde hapşırdı.bankada bir kahkaha koptu.o havalı güzel kız gitmiş ;saç tokası çözülmüş,gözleri dışarı çıkmış,agzının üstünden çenesine kadar sümükleri akan bir kız gelmişti.kız ağlayarak gitti.biz de yandaki personele işimizi yaptırdık.kahkahalar en az 10 dakika sürdü.

Ne diyelim ilahi adalet....

ARKADAŞLAR GERÇEKTİR
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: SÜMÜKLÜ
CİDDEN GERÇEK Mİ.OHHH İYİ OLMUŞ.UYUZ OLURUM ZATEN KENDİNİ BEĞENMİŞ UKALA MEMURLARAhırrrrrrr
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
hapşururken ağzını burnunu kapamayı öğrenseymiş ewelaTongue

o kadar çalım öğrenesiye icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-05-2008, Saat:08:29 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
köyün delisi
RE: SÜMÜKLÜ
insanlık hali..ohluk bi durum yok bence..o kız ne stres altında çalışıyo bilen var mı gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
strese giren mukusları boşlatsın yani uluorta icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CİDDEN GERÇEK Mİ.OHHH İYİ OLMUŞ.UYUZ OLURUM ZATEN KENDİNİ BEĞENMİŞ UKALA MEMURLARAhırrrrrrr

aynen hırrrrrrr böyle tipleri alcaksın ..... sudan gelene kadar dövceksin sus beSmilesus beSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.