You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: Sülük Yaptırmak
Yok o kadar kötü değil heö Sünnet bence herkes yaptırmalı
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bi kaç soru sorabilir miyim?gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Toplam Kaç tane sülük tuttu
Sülükleri nerden temin ettin
Kim yaptı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
İlk etapta hiç biri tutmadı :-D tutturmak icin baya zorlandık daha sonra ıki tanesi tuttu biri erkenden bıraktı diğeri bırakmamakta ısrar etti gülücük davul gibi şişene kadar emdi patlayacak sandım irkildim zoraki biçare bıraktı sonunda bırakmasına ama akan kanı durdurmak kolay olmadı ..pamuk yetiştiremedim gülücük sülükleri babam mısır çarşısından almış uygulama içinde kendisinin yardımı oldu
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Tuz dökerek kusturmak istedik ama beceremedik şişesine koyup kaldırdık içlerinden bir tanesi kaçmış bu daha büyük bi facia idi onuda ölü ele geçirdik gülücük ertesi gün baktığınızda hepsi ölmüştü zaten : ( kötü bir deneyim oldu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Iyi cesaret etmişsiniz iki taneyse çok fazla faydası olacağını zannetmiyorum belki biraz rahatlama olur ama Ağrının şiddetine göre de değişir belki bi seferde 10-15 tane koyanlar vargülücük öldürme işi de sülüklerin oldukları göle atıyorlar sanırım bu imha etme işini bende pek anlamadım. Öğrenirsem söylerim. Arkadaşım kendi kendine sülük tutturuyor ama ben çok şaşırıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Benim kanım bana anca yetiyor bana göre değil bu isler. Gecen kan vereyim dedim zor ayildim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-08-2015, Saat:02:44 AM, Düzenleyen: Sükut.
General
Hiç böyle şeyler yaptırmadım ne sülük ne hacamat.

Ya ben pek tahammül edemem herhalde elimde kolumda sülüğün gezmesine.

Yine de büyük konuşmayayım da Allah muhtaç etmesin böcekli tedavilere filan.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.