You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Anket Başlığı: Sukut imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet alsın (küçücük cocuga da bu kadar ıskence edılmez kı) 2 (25.00%)
hayır almasın (sukutun sucu ne kı annesı babası yapıyor cocuga bu ıskenceyı) 3 (37.50%)
beni ilgilendırmez (bana dokunmayan yılan tıslasada olur tıslamasa da) 3 (37.50%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 8 (100%)

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Administrator
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
Hoşuna gitmese ağzına almazdı kaçardı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
zaten 10 sanıyelık bı vıdeo,cocugun aglayıp aglamadıgını nasıl gordunuz:D hosuna gıdıp gıtmedıgını nasıl anladınız:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
UĞRAŞMAYIN SÜKUT ABİMLE BEBİŞİN Bİ ŞİKAYETİ VAR MI DA ......
BENCE ÇOK TATLI.....Askim
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
İnsan düşünmeden oy atarsa telafizi olmazmış çok güzel tecrübe oldu bu bana ay sinir oluyorum ismimin uygunsuz seçenekte olmasına..sinir
Bu sefer kimi döveyim bilmiyorum ki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
anlamadım...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Taha yusuf kandırdı beni oyumu onun istediği yere attım hep onun yüzünden..Kizgin
Şimdi de geri alamıyorum sükut taraftarıyım taha yusuf değil.hýms
Ama boşluğuma geldi bebekleride çok sevdiğim için kıyamadım kerataya ama limon yerken daha da fena tatlı olmuş her gün bakıp seviyorum neyse hadi çok konuştum ben yine..bye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Hangi cocukmus bu?
Hukelayi rahatsiz ettiyse ozellikle tekrar imzasina koymali :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.