You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Anket Başlığı: Sukut imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet alsın (küçücük cocuga da bu kadar ıskence edılmez kı) 2 (25.00%)
hayır almasın (sukutun sucu ne kı annesı babası yapıyor cocuga bu ıskenceyı) 3 (37.50%)
beni ilgilendırmez (bana dokunmayan yılan tıslasada olur tıslamasa da) 3 (37.50%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 8 (100%)

Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D

Profesör
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
yonetıcıyı tehdıt etmek sucundan ıkınızı de mahkum ettım:D bırer hafta uzaklastırıldınız:D
ıyı hal nedenı ıle cezanız ertelendı:D yonetıcının adaletıne sıgının:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Sukut'u imzasındakı cocuga ve bıze ıskence ettıgı ıcın kınama cezası alsın mı? :D
yusuf don kişotu hatırlattın :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlısı olsun ne yapalım

don juanlıktan don kişotluğa terfi ettin teşekkür edeceğne yaptığına bak :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Kınama cezası yetmez aylıktan kesmede alsın..Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Ben mi tehdit ediyorum yöneticileri :D Çocuk benim değil mi alahala limonda yer muzda :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Bize bir şey söylemek düşmez tabi ama yazık be arkadaşım çok tatlı maaşallah Allah bağışlasın öpün benim için o tombiş yanaklarından..Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Benim derken reelde değil imza olarak demiştim onugülücük Ama yeğenim var sizin yerinizede öperim onu gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-06-2011, Saat:06:50 PM, Düzenleyen: Sükut.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Hıım anladım tamam yeğenini öpsenizde olur.gülücük
Tüm bebekler çok tatlı inşallah onlarada limon yedirmiyorsunuzdur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-06-2011, Saat:10:21 PM, Düzenleyen: _melek_.
Administrator
Yok be adımız çıktı limoncuya gülücükÇocuk çok tatlı o yüzden koydum o imzayı.Hem halinden pek memnun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.