You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
sükeyna
sevgili hemşom sükeyna

hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi

bu başlık atltında belirtebilirsiniz...
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: sükeyna
Sükeynacıgım çok tatlı çok nazik bir insan daha yeni tanıştık kendisiyle ama çok uzun zamandır tanıyormuş gibi hissediyorum çok sevdiğim biri sükeyna
sükeynacıgım iyiki seni tanıdım Allah güzel yüzünden gülücüğünü hiç eksik etmesin seni çok seviyorum rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Yerimi alayım sonra yazcam canımcığımagülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
İsmime benziyo nici süheyla gibigülücük
İyi biri heralde tanışmadık sanırım dahagülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
sükeynacığım meslekdaşım onunla geçmişte güzel paylaşımlarımız anılarımız var unutamayacağım..ismini her gördüğümde bana birilerini hatırlatıyor..Sad neyse duygusal takılmıycam sonuçta onu hatırlatacak birilerini olması da güzel seviyorum seni can kız aramızdaki madden uzak ama manen yakın muhabbet hiç bitmesin Allaha emanet ol...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu mesajı niçin yazdığımı bilmiyorum henüz tanımıyorum sizi belkide hiç tanımıycam ama güzel sözler işiten birisiniz.Herhalde iyi birisisiniz. ALLAH DAİM KILSIN
Değerlimüşteki, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-12-2008, Saat:08:38 PM, Düzenleyen: müşteki.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Küçük annem nerdesin sen yaaSad
Sükeynayla eskiye dayanır tanışmamız.
Çok değerli,hanfendi,olgunluğuna hayran kaldığım kankim o benim.
Çok özel şeyler paylaştık net ortamında olmamıza rağmen.
İnsanın kendisine saygısı olduğu zaman samimi olabilio demekki nette de olsaWink
Çok özelsin benim için bunu sen biliosun zaten burda dile getirmeme çok gerek yokgülücük
İİki tanımışım seni kıymetlim...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.