Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki gelinlik tesettür kıyafeti midir
Bence bayanın tesettür şartlarını taşıyan her kıyafeti tesettür kıyafetidir. Bu çarşaf olur, pardesü olur başka bir şey olur. Gelinlik hem öyledir hem değildir. Benim fikrim tabi.
birincisi bizim kültürümüze ait değil ingiltereden mi nerden zortlamışsa biz de hemen yapışmışız modaya ayak uydurmuşuz..ve her genç kızın rüyalarını beyaz (kabak misali) gelinliklerle bulandırmışız..
ikincisi millet açlıktan geberirken iki saat giyip bidaha asla hiçbi yerde giyemeyeceğin ve bozup başka şekillerde değerlendiremeyeceğin o aptal kıyafete 1 milyar vermek bir cinayettir..bunun hesabını kimse veremez..sonra da filistin zart zurt diye böğürüp dururlar..ayaklaırndan converseler başlarından da 100 120 tl lik ipek eşarplar eksik olmaz..
tesettür şeysine gelince de..sen orda gelinsin..şimdi bazı özel durumlar var açıklamicam burda. karma bi ortamda gelinlik giiylmesi caiz değildir..ki gelinlik cicili bicili bi kıyafet ve kesinlikle elbette dikkat çekiyor..bol gelinlik de ubgüne kadar hiç görmedim..oraya gelen erkellerin o irenç bakışlarını şahsen üzerimde hissetmek istemem..yeternce açık oldum mu bilmiyorum (:
Beyaz kabak misali bana göre hoş bir benzetme olmuş.

kızlar kendi aralarında kına gecesi yapıp eğlensinler..erkekler de takılsın kafalarına göre..illa karıştırmaya hacet yok bence müzekker ve müennes grupları
fiyatlar uçmuş arkadaşlar
2 milyardan aşağı gelinlik yok
ist daha güzel bir yer biliyorsasnız bana söyleyin
konuya uymadı ama olsun
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi