You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK

Profesör
[Resim: saudi2va21az5db2.jpg]

[Resim: saudi3hk71au2fb5.jpg]

[Resim: saudi5vc51tu5ed0.jpg]
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
YA DAMATLAR GELİNİ KARIŞTIRIRSA icon

ABOO AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2008, Saat:06:44 PM, Düzenleyen: Reyyan.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA DAMATLAR GELİNİ KARIŞTIRIRSA icon

ABOO AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI :D
SENİ GELİN VERELİM REYYANIM HEM TEST ETMİŞ OLURUZ..
BAKALIM SENİNKİ SENİ BULABİLECEKMİ???:sırıtık:
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
KESİN BULUR O ABLA kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
Maşallah ne güzel acaba sünnet'te de böylemi bilen varmı..?
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Haremliğe selamlığa lafım yok. Ama gelinin yüzlerinin örtülmesi tuhaf. Bu bir gelenekse tuhaf ve zor bir gelenek. Ama dini bir gereklilik gibi algılanıyorsa bu pek anlamlı gelmez bana. Böyle yapmanın din açısından mantıklı bir izahı yoktur.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-01-2009, Saat:07:46 PM, Düzenleyen: Umman.
Forumcu
Cvp: RE: SUDİARABİSTANDA GELİN OLMAK
Umman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haremliğe selamlığa lafım yok. Ama gelinin yüzlerinin örtülmesi tuhaf. Bu bir gelenekse tuhaf ve zor bir gelenek. Ama dini bir gereklilik gibi algılanıyorsa bu pek anlamlı gelmez bana. Böyle yapmanın din açısından mantıklı bir izahı yoktur.

SUBHANNALLAH kardeşim nefsimi zorlıyan bir yorum yapmışsın ..Evet dini bir gereklilik derken hangi din den bahsettiğini anlamadım Zira bahsettiğin din islamsa yanılıyosun hem zaten bize anlam lı gelip gelmemesi bişi ifade etmez ALLAH azze ve celle emreder bizde itaat ederiz.
ALLAH azze ve celle nin aciz bi kulu olarak sana yani müslüman kardeşime küçük bi nasihat eğer bi konuda bilgin yoksa araştır ne nefsine nede bir başkasına teslim olma inşallah sonra bilmeden Allah (c.c) nin veya o nunresulü (s.a.s)muhalefet etmiş olursun .
Hakkını helal et kardeşim umarım beni yanlış anlamassın ben sadece hakkı tavsiye ediyorum . s.a
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aleyküm selam. Belki de yanlış anladınız. Ben gelinlerin kapalı olmasına bir şey demedim. Elbette öyle olacak. Aksi düşünülemez zaten. En azından ben düşünmem. Ama yüzlerinin kapalı olmasına takıldım ben. Yüzlerin kapalı olmasına gerek yok. Yüz kapatılması gereken bir yer değil. Ben bunu belirtmeye çalışmıştım.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.