You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST

SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST
Tüm hatalardan münezzeh olmak insana has bir özellik değildir. Yaptığımız hataların farkında olmak ve bu hataları göz ardı etmeden düzeltme yoluna gitmek gayet güzel bir davranıştır. Her an vicdanımızla muhasebe halinde olmalı, artılarımızı, eksilerimizi denetlemeli ve değerlendirmeliyiz. Muhakeme yaparken de makul ve adil olmalıyız. Kendimizi yargısız infaz etmekten kaçınarak, iyi hallerde de ödüllendirmeliyiz. Yaşasın adalet!...

SORULAR
1- Yeni bir bilgisayar aldınız fakat bilgisayardan istediğiniz verimi alamıyorsunuz. Aileniz de bundan dolayı sizi suçluyor...................

a-) Değiştiririz olur biter
b-) Evet benim hatam
c-) Kendileri alsın o halde

2- Arkadaşınızla, sudan sebeplerden tartıştınız ve arkadaşınız yok yere sizi suçladı..................

a-) Kesin haklıdır
b-) Onda da suç vardır
c-) Hakkımı savunurum

3-Yolda yürürken kaldırıma takılıp düştünüz...................

a-) Ahlanıp vahlanırım
b-) Kalkar, yoluma devam ederim
c-) Kendi kendime söylenirim

4-Arkadaşınızın doğum gününü unuttunuz...................

a-) Şimdi hatırladım ya!
b-) Bunu nasıl yaparım!
c-) Keşke hatırlasaydım!

5-Kek yaptınız ve fırına pişmek üzere attınız. Aksilik bu ya uyuya kalmışsınız...................

a-) Çok ihmalkarım
b-) Saati kursaydım böyle olmazdı
c-) Canım sağ olsun

6-Dondurma yediniz ve bademcikleriniz şişti, öksürmeye başladınız...................

a-) Su içseydim böyle olmazdı
b-) Olan olmuş ne yapalım
c-) Belliydi böyle olacağı

7-Kız kardeşinize hediye olarak saç tokası alacaksınız. Tuhafiyede üç renk kalmış...................toka alırım.

a-) Kavuniçi
b-) Gri
c-) Mor

8- Dışarı dolaşmaya çıkacaksınız ama hava bulutlu...................

a-) Daha iyi ya
b-) Bir daha düşünürüm
c-) İptal ederim

9- Arabayla giderken park halindeki bir araca çarptınız...................

a-) Dikkatsizdim
b-) Park yasağı var mıydı acaba?
c-) Suçluyum

10- Tatile çıkacaksınız ama patronunuz iki yerine bir hafta izin veriyor...................

a-) İki hafta olmalı
b-) Olmayabilirdi de
c-) Olsun, o da güzel

Değerlendirme

16 puan ve altı
Kendinize bu kadar haksızlık etmeyin. Elbette hata yapacaksınız, yapmalısınız da. Bu demek değildir ki kasıtlı hata yapın. Hata insana has bir özelliktir. Ve siz, eğer hatalarınızı fark ederek telafi ediyor, düzeltiyorsanız hiçbir sorun yok. Hatalarınızdan dolayı kendi kendinize işkence çektirmeyin. Yaptıklarınızdan ders alın ve aynı hatayı yinelememek için elinizden gelen gayreti gösterin. Daha ne olsun...

17-23 puan
Vicdan, üzerine düşen vazifeyi her zamanki gibi tam manasıyla mükemmel yapıyor. Siz de vicdanınızla istişare ederek bu mekanizmayı iyi işletiyorsunuz. Hayatımızdaki artılar ve eksiler toplandığında artıların çoğunlukta olması hepimizin arzusudur. Bu nedenle sürekli kendinizle hesaplaşın ve vicdanınıza güvenmeye devam edin, onunla irtibatı koparmayın. Vicdanınız sizi felaha ulaştıracaktır...

24 puan ve üstü
Bu rahatlığı neye borçlusunuz böyle? Bir bakıma iyi yapıyorsunuz ama unutmamalısınız ki hatalarınızdan ders almayı da bilmelisiniz. Hata üstüne hata yaparsanız ve üstüne üstlük aynı hataları tekrarlarsanız, durumunuz vahim. Hatalarınızla değil ama kendinizle barışık olmaya devam edin ve kendinizle iç hesaplaşmanızı nalıncı keseri gibi olmaksızın "bir sana bir bana" şeklinde yapın. Dikkatli olun, üç yanlış bir doğruyu götürüyor haaa!...

PUAN TABLOSU
a b c
1 3 1 2
2 1 2 3
3 2 3 1
4 3 1 2
5 1 2 3
6 2 3 1
7 3 1 2
8 1 2 3
9 2 3 1
10 3 1 2
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST
SUÇLU DEĞİLMİŞİM HAKİM HANIMgülücük

21 PUAN ÇIKTI.SAĞOLASIN CANIM...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST
24 puan ve üstü
Bu rahatlığı neye borçlusunuz böyle? Bir bakıma iyi yapıyorsunuz ama unutmamalısınız ki hatalarınızdan ders almayı da bilmelisiniz. Hata üstüne hata yaparsanız ve üstüne üstlük aynı hataları tekrarlarsanız, durumunuz vahim. Hatalarınızla değil ama kendinizle barışık olmaya devam edin ve kendinizle iç hesaplaşmanızı nalıncı keseri gibi olmaksızın "bir sana bir bana" şeklinde yapın. Dikkatli olun, üç yanlış bir doğruyu götürüyor haaa!...

herkes hata yapabilir ne var bundagülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
17-23 puan
Vicdan, üzerine düşen vazifeyi her zamanki gibi tam manasıyla mükemmel yapıyor. Siz de vicdanınızla istişare ederek bu mekanizmayı iyi işletiyorsunuz. Hayatımızdaki artılar ve eksiler toplandığında artıların çoğunlukta olması hepimizin arzusudur. Bu nedenle sürekli kendinizle hesaplaşın ve vicdanınıza güvenmeye devam edin, onunla irtibatı koparmayın. Vicdanınız sizi felaha ulaştıracaktır...

22 çıktı bendede
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
17-23 puan
Vicdan, üzerine düşen vazifeyi her zamanki gibi tam manasıyla mükemmel yapıyor. Siz de vicdanınızla istişare ederek bu mekanizmayı iyi işletiyorsunuz. Hayatımızdaki artılar ve eksiler toplandığında artıların çoğunlukta olması hepimizin arzusudur. Bu nedenle sürekli kendinizle hesaplaşın ve vicdanınıza güvenmeye devam edin, onunla irtibatı koparmayın. Vicdanınız sizi felaha ulaştıracaktır...:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
BENDE 28 ÇIKTI

24 puan ve üstü
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: SUÇLUYUM HAKİM BEY!TEST
27 PUAN VERDİ BANA TEST

KAYGISIZIN TEKİYMİŞİM Tongue:Tongue

AMA HAYATTA ÖYLE ZORLUKLAR VAR Kİ İNSNANI ÜZEN

OTURUPTA YANAN KEK İÇİN

YOLDA TAKILIP DÜŞMEK İÇİN

HAVA BULUTLANDIĞI İÇİN Mİ ÜZÜLECEKETİM YANİ

PC ALMIŞIM İYİ ÇIKMAMIŞ

GARANTİSİ VARDIR NE ÜZÜLÜCEM YANİ

BANA BAKSANA SEN TEST

BEN GAYET NORMAL BİRİYİM TAMAM MI icon

AĞZINI TOPLA HEE pufs icýn

ÇOK EĞLENCELİYDİ REYYANIM SAĞOLASIN ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-04-2008, Saat:03:49 PM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.