You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Suçlu hissediyorum (cinsellik)

Yeni Üye
Öncelikle forum kurallarına aykırı bir konu açtıysam özür diliyorum. Değilse hemen geçeyim soruma. İki sene önce üniversiteyi kazanıp ayrıldım ailemden. Ve iki senedir kafama göre hiçbir insan bulamadım aşırı yalnız kaldım. Birazcık bile samimi olduğum kimsem yok. Ben de başka konulara yöneldim sıkıntıdan bunaltıdan. İnternetten chat yapmaya başladım kızlarla. Sonra birini buldum sürekli konuşuyoruz. Ama konuşmalarımız aşırı ahlak dışı olmaya başladı. Yani konuşulabilecek her şeyi konuştuk. Konuşma sırasında umrumda olmuyor hiçbir şey ama gece yastığa başımı koyduğumda sürekli vicdan azabı çekiyorum. Çünkü ben dışarıda çok utangaç içine kapanık biriyim. İlk defa böyle bir şey yapıyorum. Ne bileyim yaptığım yanlış ama çok mu kötü bir şey? Sad İleride düzgün bir insan bulabilirsem ona karşı mahcup olur muyum?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:12:34 AM, Düzenleyen: anxiety.
Kıdemli Üye
RE: Suçlu hissediyorum (cinsellik)
Arkadaşım olmuş olana çare yoktur
Ama yarın yeni bir gündür
Bu işten vazgeçecek yollar ara
mesela burda sohbet meydanına mesaj atar burda
Iyi insanlarla muhabbet edersin
Meşru dairede olduktan sonra burda muhabbete iştirak edersin

Bişey daha sen bunlardan vazgeçtikten sonra
Düzgün bir insanla evlilik yoluna girersen sakın bundan bahsetme gerek yok
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:12:38 AM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Yeni Üye
Şimdi ben de öyle diyorum fakat sabah oldu mu tüm düşüncelerim değişiyor sanki başka biri oluyorum. Yapmazdım böyle bir şey ama aşırı bunaldım yalnızlıktan. Okula gidiyorum sessiz sessiz oturuyorum sonra eve gelip saatlerce uyuyana kadar bilgisayarda takılıyorum. Bir yanım yapma diyor, bir yanım hayat zaten vurmuş sana vuracağı kadar eline geçen fırsatı kaçırma diyor. Ne yapacağım bilemiyorum kendimi ikna edemiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için konuşmaya ihtiyacım vardı : (
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Biz burda senle konuşuruz kardeş
Sıkıntı yok burda bizle konuştukça zamanla bu işin peşini bırakıcaksın
Mümkün mertebe buraya takıl...
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Evet belki burada takılırsam aklım başıma gelir. Ne ilginç yaptığım şeyin yanlış olduğunu bilmeme rağmen bırakmamam. Teşekkürler yardımınız için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:12:45 AM, Düzenleyen: anxiety.
Profesör
Oncelikle o chat odalarını birak hemen
Hayat insana vurmaz bu şeytanın hilesi
Böyle şeyler aklına gelince hemen euzu Besmele çek.
Iradene hâkim olursan şeytan da ugrasmaz seninle
Sosyal ortamlara katıl ahlakı düzgün arkadaşlar edin
Unutma hiçbir günah Allahın merhametinden büyük değil
Ona Sığın
Gör bak nasıl huzurlu olacaksın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çok haklısınız. Zaten bu yaptığımda da hiç huzur bulamıyorum sürekli tedirginlik, sürekli bir kendinden nefret etme hissi. Keşke sosyalleşebilsem fakat ben sosyal fobili bir insanım. Olmuyor çok denedim kendimi zorladım ama sosyal ortamlara giremiyorum, girsem hep dışlanmış hissediyorum, sanki kimse beni istemiyor yanında. Biliyorum elbet öyle değil ama beynime anlatamıyorum sanki. Teşekkürler cevabınız ve önerileriniz için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ

(sizin hayır bildiğinizde şer şer bildiğinizde hayır vardır) Sen Allah'a sığın gerisini O halleder zaten gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hesabını veremeyeceğin, yüzünü kızartacak şeylere bulaşma inşallah..eline geçen hiçbirşey olmadığı gibi eksiye de düşersin kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:02:04 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.