You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şubat ayı üyesini seçiyoruz..

Anket Başlığı: Şubat ayı üyemizi seçiyoruz

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
İbnu Ömer 13 (52.00%)
Ruh Adam 12 (48.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 25 (100%)

Şubat ayı üyesini seçiyoruz..

Profesör
RE: Şubat ayı üyesini seçiyoruz..
Hayırlı olsun
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Hayırlı olsun.
Sonunda özüme döneceğim. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-02-2014, Saat:09:29 PM, Düzenleyen: Revan.
Ruhumuz Yeter...
ibnu ömer muvahhid ile attığın oyu iptal ettim 2. üyelik açmışsın
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
çeyrek selaattin ön yargılı konuşmadan önce 10 kere düşün 20 kere yutkun muhatabın bir müslüman ise bunu ikiye katla! muvahhid benim bir tanıdık çok önceden üye olmuştu aynı yerden kablosuz bağlanıyoruz. sukutun bilgisi vardı. ayın üyesi feşmekan üyesi gibi basit şeyler için kendimi küçük düşürecek değilim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-02-2014, Saat:11:47 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Ruhumuz Yeter...
nerden bileyim ben senin arkadaşınla girdiğini ip adresleri aynı gözüküyor o yüzden sildim bitane oyu ayrıca diğer yönetici arkadaşlar söyledi benim yaptığım bişey değil
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
hüküm vermeden önce sorabilirdiniz. 2 senedir burada bir şeyler yazıyor ve okuyoruz. en azından bir oy için böyle bir şey yapmayacağımıza hüsnü zan edebilirdiniz. neyse esen kalın!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.