You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Subat ayi uyesi belli oldu

Subat ayi uyesi belli oldu

General
RE: Subat ayi uyesi belli oldu
Allah'ın cehenneme atacğı ilk insanlardan biriside yanlış bir konuda hükme varıp fetva veren insanlardır! Bunu sakın aklından çıkartma. 4 hak mezhep diyoruz neden hak mezhep? Çünki diğer görüşler belli konularda sapkınlığıa düşmüşlerdir. Birisi (tam hatırlamıyorum) Eşhedü ella ali diye bir görüş çıkartıyor ortaya (alevi değil bunlar) eee bak buda islam adına bir görüş bunun söylediği Hakmı ozaman düpedüz sapkınlık. Senin görüşün ne diyor "şu hadis var hadi arkadaşlar domuz derisini tabaklayalım kullanalım" TUZLAYALIMDA KOKMASIN! Fesuphanallah. Sen bilmiyormusun o lanet hayvanın 1 tek kılının olduğu yerde bir müslümanın namaz bile kılamayacağını. Farzedelim kemer yaptırttın tabaklayıp. Sen namazmı kılacaksın onla... Yazık yazık başka bişi demiyorum. Müslüman müslümana adavet güdemez. O yüzden ancak sana rahmet diliyorum. Görüşün ne olursa olsun şunu bilki senin Allah dediğine ben yallah diyorsam ve benim arkamda insanlar bana şeyh hoca yada bilmem her ne diyorsa, Ben KAFİRDENDE MÜNAFIKTANDA MÜŞRİKTENDE daha alçak bir seviyedeyim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ibn omer ben olaya tarikat cemaat acisindan da bakmiyorum. sen hic bi tarikata cemaate uye olmayabilirsin begenmeyebiirsin ama gelip burda kotulryemezsin kendi bildigini kendine sakla. ayrica dinde hic olmucak sapik fikirlerin var bunun da cemaatle bi alakasi yok. komandonun dedigi gibi bilmedigin seyler hakkinda yorum yapip dinden cikacaksin ondan da haberin yok
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
domuzun her turlu haram kilindigini arastirmaya gerek mi var. birsuru abuk subuk gorusun var hangisini soyliyim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
normalde yasaklanicaktin zaten ama sen bidaha konusmayacagini soyledin bizde vazgectik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.