You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

su kadın suruculer yokmu?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sabah otobanda arabamla işe gidiyordum ki, sağ tarafımda yepyeni arabasıyla 120 kilometre hızla giden bir kadın gördüm...Kadın dikiz aynasına bakarak rimel sürüyordu...Birkaç saniye sonra tekrar baktığımda hâlâ makyajına devam ediyordu ve arabası yarı yarıya benim şeridime girmişti...Ben bir erkek olduğum halde korkudan elektrikli tıraş makinemi elimden düşürdüm ve öbür elimdeki salamlı sandviçime çarptı...Ortalığı toparlamaya ve dizlerimle yönettiğim direksiyonu düzeltmeye çalışırken, cep telefonunun kulaklığı kulağımdan çıkıp dizlerimin arasındaki kahve fincanına düştü kahve üstüme döküldü ve belden aşağı kısmım yandı, acıyla bağırınca ağzımdaki sigara düştü ve gömleğimi yaktı, bu arada çok önemli bir konuşmam da yarıda kesilmiş oldu..."Kadınlar trafiğe çıkmasın..."

delicedelice
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: su kadın suruculer yokmu?
işte bu yaa ifade helal olsun bayıldım paylaşıma gülücük (artı 1500)

Tongue Tongue Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: su kadın suruculer yokmu?
halayhalayhalay
ifadeifade
alkışSmilealkışSmile hehehee ne komik yaa.....
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
RE: su kadın suruculer yokmu?
suc kadinda kadin adamin seridine gecmese
adam trasini olup,sandavicini yerken,sigarasindan iki firt,alip dizlerini arasindaki kahveyi ice ice
yoluna devam ederdi ama trafik canavari kadinlar yokmuifadeifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
YA ERKEKLER AYNI ANDA İKİ İŞİ BİRDEN YAPAMAZ Kİ İŞTE TESCİLİ DE BU kahkaha
NE DİYE KADINLA BOY ÖLÇMEYE KALKTIN BE ADAM AL SANA SONUÇ kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
saho o nsl msj öle yauw bı de bayan olaceksıngülücük
hayır yauw bence bayanlar çıksın trafiğe gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.