You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Su Getireni Bulursan... :)

Su Getireni Bulursan... :)

.
RE: Su Getireni Bulursan... :)
Bir bayanı tav etmek kadar basit birşey olduğunu düşünmüyorum..maddi açıdan tav olan bayanların sayısı çok çok azdır..yahu bir çiçek ile dahi gönül pek ala alınabilir..Erkekler genel olarak düşüncesizce davrandıkları için kadını artık su getirmeye dahi mızmızlanan bir varlık haline getirebiliyorlar..eve girer girmez Allahın selamından önce yemekte ne var muhabbeti açarsan kadında sana şöööyle bir bakar..hoşsohbeti kadından bekliyor isen güzel iki kelam etmeyi bilseceksin..kadınlar çok basit şekilde mutlu olmayı bilen varlıklardır..kimi koca eşini bir süre sonra onu sadece yemek yapan, temizlik yapan, çocuğa bakmakla görevli, tahmin edebileceğiniz başka tür durumlarda işe yarayan bir mahluk olarak görmeye başlar..görevleşir bu..erkek işte burda başlar hataya..malesef malesef etrafımda eşini aldatan pek çok bayan tanıyorum ve hepsinin altında yatan sebep kocalarının daha önce bir aldatma olayına şahit olmuş olmaları ve bunu kendilerine sindiremeyişleri..çok çok çirkin..aldatmak her iki taraf için çok berbat bir durum olsada kadında daha bir çirkin duruyor ancak onu bu hale getiren malesefki yine eşi oluyor..diyeceğim o ki; Erkeğe daha çok görev düşüyor öncesinde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kan kusup kızılcık şerbeti içtim demektir aşk :D

yavrum söze bak :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.