You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AŞK DEDİKLERİ....

ŞU AŞK DEDİKLERİ....

~aşk lâyezâlî~
ŞU AŞK DEDİKLERİ....
ŞU AŞK DEDİKLERİ NASIL BİRŞEY ACABA ....insanı büyüleyen başka bir aleme daldıran bir şey mi ...yoksa insanların her etkilendikleri kişiye karşıhissettikleri bir şey mi...cvp hangisi
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ŞU AŞK DEDİKLERİ....
aşk...insanın kendisinden çıkıp O oLmasıdır herhaLde..
her etkilenene karşı hissedilseydi aşk olmazdı adı
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
hımm güzel cvp süpersın abla
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence aşk anlık bişeydir aşık olduğun kişiye ulaşınca bi müddetten sonra aşk biter o sevgiye dönüşür (: bence gülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Birkaç türlü aşk var da, soruda sanırım iki insan arasındaki aşktan söz edilmiş. 2 tane hoşuma giden yanıt buldum. ben de benzer düşüncedeyim o yüzden aktarıyorum:

1) karında oluşan yaşanılan en ilginç kasılmalarla başlar herşey. git gide nefes almak zorlaşır. beynin tek bişeye odaklanması o kadar acı vericidir ki, kendine olan hakimiyetin, yıllarca uğraşarak ördüğün o güçlü zırhın zayıflar. zırhındaki çatlamaların çıkardığı sesleri duyarsın ve hiç birşey yapamazsın.

2) aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle hıyarın teki olduğunu anlamak arasında geçen zamandır. Smile

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
güzell
:ben aşkın bi kere olacağına inananlardanım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-04-2011, Saat:11:38 AM, Düzenleyen: ASPİRİN.
~aşk lâyezâlî~
aşık mıyız.....

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.